Ga naar:

Marbella

  • Mooie baaitjes
  • Dichtbij Fuengirola
Zoek een andere plaats in Costa del Sol
+ 6
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Dat je in Marbella de keuze hebt uit 36 verschillende golfbanen

Algemene informatie over Marbella

Marbella is een mondaine badplaats aan de Middellandse Zee en heeft zo'n 143.000 inwoners.
Marbella in feiten
  • Deze kustplaats heeft in het totaal 26 stranden.

Tips en excursies van de reisleiding voor Marbella

Vanuit Marbella zijn er verschillende mogelijkheden voor een uitstapje, zo kan je een dagje naar Marokko, een dagje naar Engeland (Gibralter) maar ook met een Buggy safari en natuurlijk de speciale "excursie"Jachten spotten inde jachthaven, Puerto Banús.

Winkelen in Marbella

In het oude centrum zijn er allerlei kleine lokale winkeltje. Is dit niet voldoende dan kan je in het winkelcentrum La Cañada winkelen in niet minder dan 300 winkels. Voor de designerkleding ga je naar Puerto Banús.

Uitgaan in Marbella

Marbella heeft ook een bruisend nachtleven en het is dus de perfecte plek om een nachtje uit te gaan. In het centrum van de stad zijn er heel wat bars en restaurants terwijl de grote nachtclubs net buiten het centrum te vinden zijn. Zo staat Puerto Banús bekend om zijn exclusieve nachtclubs.

Actief bezig zijn in Marbella

Er zijn mooie wandelroutes naar de toppen rond de stad en naast de normale watersport activiteiten kun je hier paddle boarden, kajakken, meevaren met een snelle jetboat en zelfs een privé jetboat huren.

Vervoer in Marbella

Met 7 verschillende buslijnen kan je rustig zeggen dat er voldoende mogelijkheden zijn om met de bus te gaan. Daarnaast rijden er voldoende taxi's.

Praktische info over Marbella

Jaarlijks komen heel veel toeristen de stad bezoeken om er te genieten van de zon en de mondaine levensstijl. Leet wel op want Marbella is de duurste badplaats van de Costa del Sol. Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.