• Mooie baaitjes
  • Dichtbij Fuengirola

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
Dat je in Marbella de keuze hebt uit 36 verschillende golfbanen

Algemene informatie over Marbella

Marbella is een mondaine badplaats aan de Middellandse Zee en heeft zo'n 143.000 inwoners.
Marbella in feiten
  • Deze kustplaats heeft in het totaal 26 stranden.
  • Er zijn ruim 10 golfbanen te vinden in Marbella.

Tips en excursies van de reisleiding voor Marbella

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van Marbella.
1
Terrasje
Bezoek dit gezellige plein Plaza de los Naranjos, oftewel het plein van de sinaasappelbomen. Dit plein is het hart van het oude Marbella. U kunt zitten onder de schaduwrijke sinaasappelbomen.
2
Jachthaven
Dit is de bekendste haven in Marbella. Oftewel de plek om de jetset en luxe te aanschouwen. Rond de jachthaven zitten gezellige cafe's en chique restaurants.
3
Marokko
Pak de ferry en binnen een uurtje bevindt u zich in Marokko. Een bezoekje aan Tanger is een leuke dag excursie voor als u in Marbella op vakantie bent.

Winkelen in Marbella

In het oude centrum zijn er allerlei kleine lokale winkeltje. Is dit niet voldoende dan kan je in het winkelcentrum La Cañada winkelen in niet minder dan 300 winkels. Voor de designerkleding ga je naar Puerto Banús.

Uitgaan in Marbella

Marbella heeft ook een bruisend nachtleven en het is dus de perfecte plek om een nachtje uit te gaan. In het centrum van de stad zijn er heel wat bars en restaurants terwijl de grote nachtclubs net buiten het centrum te vinden zijn. Zo staat Puerto Banús bekend om zijn exclusieve nachtclubs.

Actief bezig zijn in Marbella

Er zijn mooie wandelroutes naar de toppen rond de stad en naast de normale watersport activiteiten kun je hier paddle boarden, kajakken, meevaren met een snelle jetboat en zelfs een privé jetboat huren.

Vervoer in Marbella

Met 7 verschillende buslijnen kan je rustig zeggen dat er voldoende mogelijkheden zijn om met de bus te gaan. Daarnaast rijden er voldoende taxi's.