Groepsreizen

Groepsreizen, speciaal voor u op maat gemaakt!

Bent u op zoek naar een onvergetelijke reis voor meer dan 15 personen? Dan helpen wij u graag verder met het organiseren van een passende reis voor groepen collega's, uw sportvereniging, een bedrijfsuitje, een schoolreis of met familie en vrienden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met het samenstellen van een groepsreis op maat. Wij kennen de mooiste hotels, leukste restaurants en meest bijzondere bezienswaardigheden. Wij laten u graag kennis maken met al dit moois tijdens uw groepsreis!

De wensen van de groep staan centraal, waardoor er talloze mogelijkheden ontstaan. U kunt zich laten adviseren door een van onze medewerkers groepsreizen die samen met u een keuze maakt uit een van de vele mooie bestemmingen die Europa, of zelfs daarbuiten, ons te bieden heeft!

Bestemmingen

  • Strandvakantie
  • City trip
  • Cultuur
  • Themareizen
  • Rondreizen

Vervoer

Touringcars
Al onze bussen zijn standaard uitgerust met airco, dubbel glas, DVD, luchtvering en een dubbelremsysteem. Verder is er een koelkast en een toilet aanwezig. Boven elke stoel bevindt zich een leeslampje en een blower. Vele passagiers zijn u al voor gegaan en hebben genoten van een aangename reis.

De Royal Class touringcar heeft op het bovendek 50 stoelen en op het onderdek 16 stoelen, met een stoelafstand van minimaal 94.5 cm. De beenruimte tussen de stoelen is veel meer dan in een stadsbus of tourbus waardoor u comfortabel kunt reizen.
De First Class touringcar heeft op het bovendek 36 stoelen en op het onderdek 12 stoelen. De stoelen zijn breder en comfortabeler waardoor er geen 4 stoelen op een rij staan (behalve op de achterste rij), maar slechts 3.

Indien u alléén het busvervoer nodig heeft naar een bepaalde bestemming, kunnen wij dit voor u regelen. U heeft de keuze uit een Royal Class bus of First Class bus. Deze keuze kunt u baseren op het aantal personen of op de luxe die u wenst tijdens uw reis.

Vliegen
Gaat u toch liever vliegen, bijvoorbeeld vanwege de afstand van uw reis, dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden om een vliegreis naar uw wens samen te stellen.

Accommodaties

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten accommodaties. Van prachtige hotels in een natuurrijke omgeving of resorts gelegen aan de boulevard tot budgethotels in het centrum van een van de vele steden. Hierbij kunt u een keuze maken uit het hotel aanbod uit een van onze brochures. Natuurlijk kunt u ook samen met ons zoeken naar een geschikt hotel.

Informatie en offerte

Voor meer informatie en vragen over groepsreizen op maat, kunt u contact opnemen met Mallory van der Weerden van de afdeling Groepsreizen. Zij kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. U kunt contact opnemen via of telefonisch via 0495 – 588 740.