Over SolmarDé Spanje Specialist

Sinds 1984 is Solmar een Nederlandse touroperator die zich specialiseert in busreizen naar de prachtige Spaanse Costa’s. Door onze jarenlange ervaring zijn we niet alleen specialist op dit gebied, maar ook marktleider aan de Costa. Naast dat Solmar de voordeligste busreizen aanbiedt, biedt Solmar ook voordelige vliegvakanties en eigen vervoer reizen aan.

Bij Solmar staat het ontzorgen van de vakantieganger centraal. Zo is Solmar gespecialiseerd in familievakanties. Van het ophalen dichtbij huis tot het afzetten bij het hotel proberen we de klant zo veel mogelijk te ontzorgen. Alles voor een onvergetelijke en ontzorgde vakantie. Zo heeft Solmar een eigen transferium voor onze busreizen, met meer dan 48 verschillende opstapplaatsen in Nederland en België.

Goede prijs en kwaliteit

Zo een goed mogelijke service en kwaliteit bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat was het doel toen Solmar in 1984 door familie Engelen werd opgericht. Dat heeft vandaag de dag, generatie op generatie, bijna 40 jaar later, nog steeds onze prioriteit. We vinden het erg belangrijk dat onze vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat iedereen die een vakantie boekt bij Solmar daar tevreden op terugkijkt. Of u nu reist per bus, vliegtuig of eigen vervoer, u kunt erop vertrouwen dat uw reis zorgvuldig is samengesteld en wordt uitgevoerd met de grootste zorg. Wij zetten ons altijd volledig in om het onze klanten naar de zin te maken.

Voordelig reizen dat doe je bij Solmar. Wij bieden reizen aan voor een zo laag mogelijke prijs. Daarnaast zijn er regelmatig speciale acties waar u als klant van kan profiteren, denk hierbij aan vroegboek-, herfst-, winter- en lastminute kortingen.

Blijven verbeteren

Een vakantie is zorgeloos ontspannen. Bij Solmar doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u volop kunt genieten aan de zonovergoten Costa. Bij Solmar vinden wij klantcontact en -tevredenheid erg belangrijk. Zo houden we rekening met de behoeften van onze klanten. Het geven van extra aandacht aan onze klanten, zodat zij een onbezorgde vakantie kunnen ervaren, staat bij ons altijd centraal.

Onze Nederlandssprekende reisspecialisten in Spanje beschikken over jarenlange ervaring en kennis van de bestemmingen en staan in nauw contact met de hotels. Zo kunnen de klanten wegwijs gemaakt worden op bestemming, geïnformeerd worden over de reis en de mogelijke bezienswaardigheden en excursies boeken. Zo voorzien we onze klanten van extra ondersteuning, lokale expertise en essentiële communicatie tijdens de vakantie.

Duurzaamheid

Bij Solmar zijn we ons steeds meer bewust van de realiteit waarin we leven en zo ook van de klimaatverandering. Daarom streven we naar een duurzame manier van reizen door een uitgebreid aanbod aan busreizen aan te bieden. Naast dat reizen met een touringcar een milieubewuste keuze is, is het óók een voordelige manier van reizen. Wij, Solmar.nl, willen blijven verbeteren in duurzaamheid en geven ook advies aan onze klanten om bewuste keuzes te maken van de reis boeken, de geschikte accommodaties tot aan het omgaan van mens, dier en milieu op de bestemming.

Neem contact met ons op

Heb je advies nodig bij het boeken van een reis of heeft u andere vragen en opmerkingen?
Onze uitstekende klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar. Voor de exacte openingstijden, klik hier.
Als u persoonlijk hulp nodig heeft, kunt u ons kantoor bezoeken. Bekijk hier wanneer we geopend zijn.

U kunt bij ons per mail info@solmar.nl of telefonisch +31(0)495-588740 terecht.
Of bekijk de veelgestelde vragen eens!

Al onze boekingen kunt u flexibel omboeken. Tevens hanteren wij het geld terug en terughaal garantie. Bekijk alle voorwaarden hier.

Adresgegevens
Den Engelsman 2a
6026RB Maarheeze