Over Solmar

Dé Spanje Specialist

Solmar is sinds 1984 een Nederlandse touroperator die zich specialiseert in busreizen naar de Spaanse Costa’s. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist én marktleider aan de Costa. Naast dat Solmar de voordeligste busreizen aanbiedt, biedt Solmar ook voordelige vliegvakanties en eigen vervoer reizen aan.

Bij Solmar staat het ontzorgen van de vakantieganger centraal. Zo is Solmar gespecialiseerd in familievakanties. Van het ophalen dichtbij huis tot het afzetten bij het hotel proberen we de klant zo veel mogelijk te ontzorgen. Alles voor een onvergetelijke en ontzorgde vakantie. Zo heeft Solmar een eigen transferium voor onze busreizen, met meer dan 48 verschillende opstapplaatsen in Nederland en België.

Goede prijs en kwaliteit

Zo een goed mogelijke service en kwaliteit bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat was het doel toen Solmar in 1984 door familie Engelen werd opgericht. Dat heeft vandaag de dag, generatie op generatie, bijna 40 jaar later, nog steeds onze prioriteit. We vinden het belangrijk dat onze vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat iedereen die een vakantie boekt bij Solmar daar tevreden op terugkijkt. Naar welke bestemming u ook onderweg bent, per bus, vliegtuig of eigen vervoer, u bent ervan verzekerd dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en zal worden uitgevoerd. Wij zullen er altijd alles aan doen om het voor onze klanten naar de zin te maken.

Voordelig reizen dat doe je bij Solmar. Wij bieden reizen aan voor een zo laag mogelijke prijs. Daarnaast zijn er regelmatig speciale acties waar u als klant van kan profiteren, denk hierbij aan vroeg boek-, herfst-, winter- en lastminute kortingen.

Blijven verbeteren

Een vakantie is zorgeloos ontspannen. Bij Solmar doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u volop kunt genieten aan de zonovergoten Costa. Bij Solmar vinden wij klantcontact en -tevredenheid erg belangrijk. Zo houden we rekening met de behoeftes van onze klanten. Het extra aandacht geven aan de klant, om ze een onbezorgde vakantie te geven, staat bij ons altijd hoog in het vaandel.

Onze Nederlands sprekende reisspecialisten in Spanje hebben al jarenlange kennis van de bestemmingen en staan in nauw contact met de hotels. Zo kunnen de klanten wegwijs gemaakt worden op bestemming, geïnformeerd worden over de reis en de mogelijke bezienswaardigheden en excursies boeken. Zo voorzien we onze klanten van extra hulp, kennis en de nodige communicatie op vakantie.

Duurzaamheid

We raken ons steeds meer bewust van de realiteit waarin we leven en zo ook van klimaatverandering. Bij Solmar staan we daarom ook voor een duurzamere manier van reizen door een groot aanbod in busreizen aan te bieden. Naast dat reizen met een touringcar een milieubewuste keuze is, is het óók een voordelige manier van reizen. Wij, Solmar.nl, willen blijven verbeteren in duurzaamheid en geven ook advies aan onze klanten om bewuste keuzes te maken van de reis boeken, de geschikte accommodaties tot aan het omgaan van mens, dier en milieu op bestemming.

Neem contact met ons op

Heb je advies nodig bij het boeken van een reis of heeft u andere vragen en opmerkingen?
Onze uitstekende klantenservice is 7 dagen per week voor u bereikbaar.
U kunt bij ons per mail info@solmar.nl of telefonisch +31(0)495-588740 terecht.
Of bekijk de veelgestelde vragen eens!

Al onze boekingen kunt u flexibel omboeken. Tevens hanteren wij het geld terug en terughaal garantie. Bekijk alle voorwaarden hier.

Openingstijden
Ons kantoor in Maarheeze is voor bezoek geopend van:
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 12:30 en 13.00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00-13:00 uur

Onze klantenservice is geopend van:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 12:30 en 13:00 - 19:00 uur
Zaterdag en Zondag van 10:00 - 17:00 uur

Adresgegevens
Den Engelsman 2a
6026RB Maarheeze