ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

ANVR

Solmar is aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) onder nummer: 05535. De ANVR hanteert strikte normen voor het lidmaatschap en waarborgt hiermee het kwaliteitsniveau van haar leden. De reis- en boekingsvoorwaarden die ANVR-leden hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Voor meer informatie over de ANVR verwijzen wij u graag www.anvr.nl.
De ANVR consumentenvoorwaarden treft u hier aan.

SGR

Bij Solmar reist u altijd onbezorgd, mede dankzij de SGR-garantie. De SGR-garantie houdt in dat u als consument ervan verzekerd bent uw vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan leveren. Als de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming al is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Solmar is aangesloten bij SGR onder nummer 1785. Klik hier voor de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Graag verwijzen wij u naar de website van SGR voor meer informatie over de SGR.

Calamiteitenfonds

Solmar is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: - (een deel van) uw reissom terugkrijgt als wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt als wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of als wij u vervroegd moeten repatriëren. Graag verwijzen wij u naar www.calamiteitenfonds.nl voor uitgebreide informatie en voorwaarden. Per maximaal 9 personen wordt een verplichte toeslag van €2,50 in rekening gebracht. Klik hier voor de volledige regeling van het Calamiteitenfonds.