• Veel levendige winkelcentra
  • Je kunt te voet naar Los Cristianos en Costa Adeje
  • Voldoende te beleven in de avonduren

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
De stranden van Playa de las Américas allemaal kunstmatig zijn.

Algemene informatie over Playa de las Américas

Playa de las Américas is een toeristische badplaats in het zuiden van het Spaanse eiland Tenerife. Playa de las Américas werd gebouwd in de jaren 1960 en is geheel op de tekentafel ontworpen. Het ligt naast het stadje Los Cristianos en strekt noordwaarts richting Costa Adeje.
Playa de las Américas in feiten
  • Dé badplaats van Tenerife
  • Een verzameling van hotels, appartementen, bars, restaurants, winkels en discotheken
  • Toeristische badplaats
  • Hier heerst het meest zonnige klimaat van Tenerife

Tips en excursies van de reisleiding voor Playa de las Américas

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van Playa de las Americas.
1
Waterpark
Breng een bezoekje aan Siampark. Dit is een super groot en bekend waterpark in Tenerife. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich hier prima een hele dag vermaken.
2
Bars
Breng een bezoekje aan de barretjes in Playa de las Americas. Gegarandeerd een leuke middag of avond uit.

Winkelen in Playa de las Américas

Een mijl asfalt van de Avenida de Las Americas. Dit is de toeristische en levendige route van Playa de las Américas die de bijnaam heeft van de 'gouden mijl' in het zuiden van Tenerife. Het is een paradijs van 'winkelen' in de open lucht, geschikt voor degenen die niet kunnen indenken vakantie te hebben zonder winkelen, of voor degene die alleen al tevreden zijn gewoon naar de winkel te kijken.

Uitgaan in Playa de las Américas

Playa de las Américas is het walhalla voor de stappers. De bekende Veronica Strip herbergt allerlei barretjes waar 2 voor1 of 3 voor 1 heel normaal is. Maar ook voor degene die rustig willen genieten van een cocktail langs het strand is er genoeg te doen. Voor de liefhebbers van live muziek zijn er veel activiteiten in en om de hotels. En voor de die-hards kan men tot in de vroege uurtjes terecht in diverse discotheken

Actief bezig zijn in Playa de las Américas

De sportieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen aan allerlei watersporten. Vanwege de gunstige wind zijn er veel surfscholen langs dit gedeelte van de kust.

Vervoer in Playa de las Américas

Er is een uitgebreid netwerk van bussen die vanaf Playa de las Américas naar alle kanten van het eiland gaan. Daarnaast zijn er genoeg taxis die relatief goedkoop zijn.

Aanbod Playa de las Americas