• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie
  • Prachtige 2 kilometer lang strand
  • Azuur blauwe zee

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
Op ongeveer 20 minuten van Cala Bona de groten van Drac (coves del Drac) liggen.

Algemene informatie over Cala Bona

Cala Bona is een rustig badplaatsje aan de oostkust van Mallorca.
Cala Bona in feiten
  • Blue flag voor hoge kwaliteit strand en zeewater
  • Dichtbij prachtige grotten van Drach
  • Veel leuke dorpjes op loopafstand

Tips en excursies van de reisleiding voor Cala Bona

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van Cala Bona, onderstaand zie je enkele tips van onze reisleiding ter plaatse.
1
Grotten van Drach
De zeer imposante groten van Drach, met hun stalactieten en stalagmieten zijn adembenemend en liggen op ongeveer 20 minuten rijden van het dorpje.
2
Cala Millor
In Cala Bona is het zeer leuk om te gaan wandelen. Langs de boulevard loop je zo naar Cala Millor of wat verder naar Sa Coma.

Winkelen in Cala Bona

Een winkel paradijs is Cala Bona niet. Naast een paar kleine supermarkten zijn er een drogist en een paar souvenirwinkels te vinden. Voor je shopping experience moet je naar Cala Millor of het wat groter Manacor.

Uitgaan in Cala Bona

In Cala Bona kan je goed genieten van een hapje en een drankje op één van de terrasjes. Voor het echte uitgaan kan je beter even naar Cala Millor gaan wat zo'n 15 minuten lopen is.

Actief bezig zijn in Cala Bona

Langs de boulevard loopt een fietspad zodat je op de fiets de omgeving kunt verkennen. er is een route naar Costa del Pins die de moeite waard is.

Vanuit Cala Bona kun je ook veel mooie wandelingen maken, van eenvoudige wandelingen langs de promenade naar Cala Millor of iets verder weg naar Sa Coma. Mag het wat uitdagender dan is een wandeling naar de 200 meter hoge Puig de na Penyal de mooiste waard. Vanaf de top wordt je beloond met een prachtig uitzicht over de de kuststreek.

Vervoer in Cala Bona

In Cala Bona vind je de bushalte voor de bus die je naar de andere grotere, plaatsen brengt met als eindpunt de hoofdstad Palma de Mallorca. Natuurlijk rijden er ook taxi's in de omgeving.