Ga naar:

Cala Bona

  • Prachtige 2 kilometer lang strand
  • Azuur blauwe zee
Zoek een andere plaats in Mallorca
+ 3
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Op ongeveer 20 minuten van Cala Bona de groten van Drac (coves del Drac) liggen.

Algemene informatie over Cala Bona

Cala Bona is een rustig badplaatsje aan de oostkust van Mallorca.
Cala Bona in feiten
  • Met trots wappert de "Bleu Flag" ( de vlag die garantstaat voor de hoge kwaliteit van het strand en het zeewater ) al jaren in dit rustige vakantiedorpje.

Tips en excursies van de reisleiding voor Cala Bona

De zeer imposante groten van Drac, met hun stalactieten en stalagmieten zijn adembenemend en liggen op ongeveer 20 minuten rijden van het dorpje. Tevens kan je hier goed wandelen. Via de boulevard loop je zo naar Cala Millor of wat verder naar Sa Coma. Voor de gevorderde is de route naar de 200 meter hoge Puig de na Penyal zeer de moeite waard. Natuurlijk zijn ook langs het strand alle watersporten te beoefenen.

Winkelen in Cala Bona

Een winkel paradijs is Cala Bona niet. Naast een paar kleine supermarkten zijn er een drogist en een paar souvenirwinkels te vinden. Voor je shopping experience moet je naar Cala Millor of het wat groter Manacor.

Uitgaan in Cala Bona

In Cala Bona kan je goed genieten van een hapje en een drankje op één van de terrasjes. Voor het echte uitgaan kan je beter even naar Cala Millor gaan wat zo'n 15 minuten lopen is.

Actief bezig zijn in Cala Bona

Langs de boulevard loopt een fietspad zodat je op de fiets de omgeving kunt verkennen. er is een route naar Costa del Pins die de moeite waard is. Vanuit Cala Bona kun je ook veel mooie wandelingen maken, van eenvoudige wandelingen langs de promenade naar Cala Millor of iets verder weg naar Sa Coma. Mag het wat uitdagender dan is een wandeling naar de 200 meter hoge Puig de na Penyal de mooiste waard. Vanaf de top wordt je beloond met een prachtig uitzicht over de de kuststreek.Langs de boulevard loopt een fietspad zodat je op de fiets de omgeving kunt verkennen. er is een route naar Costa del Pins die de moeite waard is. Vanuit Cala Bona kun je ook veel mooie wandelingen maken, van eenvoudige wandelingen langs de promenade naar Cala Millor of iets verder weg naar Sa Coma. Mag het wat uitdagender dan is een wandeling naar de 200 meter hoge Puig de na Penyal de mooiste waard. Vanaf de top wordt je beloond Lees meer

Vervoer in Cala Bona

In Cala Bona vind je de bushalte voor de bus die je naar de andere grotere, plaatsen brengt met als eindpunt de hoofdstad Palma de Mallorca. Natuurlijk rijden er ook taxi's in de omgeving.

Praktische info over Cala Bona

Let op dat je voldoende zonnebrand gebruikt want door het zeeklimaat (wind en droge lucht) merk je pas 's avonds hoe sterk de zon was. . Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.