Ga naar:

Cala Millor

  • Prachtige 2 kilometer lang strand
  • Azuur blauwe zee
Zoek een andere plaats in Mallorca
+ 3
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Het strand van Cala Millor een Blue Flag award heeft!

Algemene informatie over Cala Millor

Cala Millor is een sfeervolle levendige Spaanse badplaats in het oosten van Mallorca.
Cala Millor in feiten
  • Het strand van Cala Millor is het langste strand aan de oostkust en loopt langzaam af in zee.

Tips en excursies van de reisleiding voor Cala Millor

Het vlakbij gelegen Capdepera, een authentiek spaans dorpje, heeft een omringde burcht uit de 14de eeuw. Tien minuten rijden naar het zuiden bij de plaats Porto Cristo, vindt je de unieke "Grotten van Drach". Ook het nabij gelegen Safari Zoo Mallorca is een aanrader.

Winkelen in Cala Millor

Hou je van winkelen dan zit je in Cala Millor goed. Er zijn talloze winkeltjes aan de uitgestrekte boulevard en in het centrum van authentieke souvenirwinkeltjes, tot aan modieuze kledingwinkels, en winkeltjes met heerlijke verse delicatessen. Ook zijn er winkels voor alle strand benodigdheden zoals slippers, zonnebrillen, zonnebrandcrème enz.

Uitgaan in Cala Millor

Naast de diverse terrasjes heeft Cala Millor ook een serieus uitgaansleven met bars en discotheken die tot in de late uurtjes doorgaan.

Actief bezig zijn in Cala Millor

Qua activiteiten kan je in deze omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Langs de kust is er een hoeveelheid aan watersport mogelijkheden.

Vervoer in Cala Millor

Vanaf Cala Millor is er een reguliere busverbinding over het eiland die uiteindelijk eindigt bij de hoofdstad Palma de Mallorca.

Praktische info over Cala Millor

Vanwege de siësta kunnen de winkels tussen de middag gesloten zijn. Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.