• Gouden strand
  • Familie bestemming
  • Moderne badplaats

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
Het strand hier bekend staat om zijn schoonheid en het heldere zeewater

Algemene informatie over Sa Coma

Sa Coma is een gezellige badplaats aan de oostkust van Mallorca, net ten zuiden van het bekendere Cala Millor. Een lange promenade loopt langs de kust en verbindt met de naburige badplaats S'Illot via een kleine brug die aangename wandelingen of fietstochten mogelijk maakt.
Sa Coma in feiten
  • Sa Coma is ontwikkeld in de jaren 80
  • De badplaats is ontwikkeld wegens de vraag naar vakantiewoningen
  • Toeristentreintje zomers

Tips en excursies van de reisleiding voor Sa Coma

In Sa Coma zijn genoeg leuke dingen te beleven. Zie hier enkele tips:
1
Reserva Africa
Breng een bezoekje aan de dierentuin op Mallorca genaamd Reserva Africa.
2
Cala Bona
In de buurt liggen leuke dorpjes zoals Cala Bona. Hier zijn leuke strandjes te vinden. Maar ook Calla Millor is een aanrader.

Winkelen in Sa Coma

De winkels in Sa Coma zijn prima voor de dagelijkse boodschappen en de toeristen benodigdheden maar voor het echte shoppen moet je toch naar Calla Minor op slechts 3 km.

Uitgaan in Sa Coma

Sa Coma is niet heel erg groot, maar heeft toch een ruim aanbod aan cafés, pizzeria’s, hamburgertenten, snackbars, Chinese restaurants, en nog veel meer. En zoals gezegd is het een gezinsbestemming dus heeft bijna elke eetgelegenheid een speciaal kindermenu. Voor de volwassenen zijn er talloze bars, van een echt Engelse pub tot Duitse biergarten.

Actief bezig zijn in Sa Coma

U kunt hier onder andere goed scubaduiken of snorkelen langs de witte stranden. Maar ook jetskiën of parasailen. Een ander goed idee is om met de fiets de omgeving te verkennen.

Vervoer in Sa Coma

Openbaar vervoer is hier goed geregeld. Zo heb je hier bussen, taxi's en toeristenbusjes die je naar de verschillende bezienswaardigheden brengen. Vanaf hier is het gemakkelijk om met de bus naar bijvoorbeeld Porto Cristo of de stranden van Cala Millor of Cala Bona te gaan. Ook rijdt er van april - oktober een toeristentreintje.

Aanbod Sa Coma