Ga naar:

Sa Coma

  • Gouden strand
  • Familie bestemming
  • Moderne badplaats
Zoek een andere plaats in Mallorca
+ 9
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Het strand hier bekend staat om zijn schoonheid en het heldere zeewater

Algemene informatie over Sa Coma

Sa Coma is een gezellige badplaats aan de oostkust van Mallorca, net ten zuiden van het bekendere Cala Millor. Een lange promenade loopt langs de kust en verbindt met de naburige badplaats S'Illot via een kleine brug die aangename wandelingen of fietstochten mogelijk maakt.
Sa Coma in feiten
  • Sa Coma is ontwikkeld in de jaren 80
  • De badplaats is ontwikkeld wegens de vraag naar vakantiewoningen
  • Toeristentreintje zomers

Tips en excursies van de reisleiding voor Sa Coma

De kinderen kunnen met de piratenboot een tochtje maken, of met de boot met de glazen bodem waardoor je tot op de bodem van de zee kunt kijken. Tevens licht het safaripark "Reserva Afrika" vlakbij en is ook erg leuk om te bezoeken. Daarnaast zijn er fietstochten en is er een rondtour over het eiland met de bus.

Winkelen in Sa Coma

De winkels in Sa Coma zijn prima voor de dagelijkse boodschappen en de toeristen benodigdheden maar voor het echte shoppen moet je toch naar Calla Minor op slechts 3 km.

Uitgaan in Sa Coma

Sa Coma is niet heel erg groot, maar heeft toch een ruim aanbod aan cafés, pizzeria’s, hamburgertenten, snackbars, Chinese restaurants, en nog veel meer. En zoals gezegd is het een gezinsbestemming dus heeft bijna elke eetgelegenheid een speciaal kindermenu. Voor de volwassenen zijn er talloze bars, van een echt Engelse pub tot Duitse biergarten.

Actief bezig zijn in Sa Coma

U kunt hier onder andere goed scubaduiken of snorkelen langs de witte stranden. Maar ook jetskiën of parasailen. Een ander goed idee is om met de fiets de omgeving te verkennen.

Vervoer in Sa Coma

Openbaar vervoer is hier goed geregeld. Zo heb je hier bussen, taxi's en toeristenbusjes die je naar de verschillende bezienswaardigheden brengen. Vanaf hier is het gemakkelijk om met de bus naar bijvoorbeeld Porto Cristo of de stranden van Cala Millor of Cala Bona te gaan. Ook rijdt er van april - oktober een toeristentreintje.

Praktische info over Sa Coma

Sa Coma is een echte familie badplaats ontstaan in de jaren 80. Het is hier behoorlijk modern met de luxe die je kunt verwachten bij een badplaats. Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.