• Rustig én echt Spaans
  • Knusse badplaats met gezellige restaurants
  • Uniek kasteel midden in het centrum

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
In Duitsland hebben ze het “Oktoberfest”, in Playa d’Aro hebben ze “Festa de la Cervesa”. Elk jaar aan het begin van de herfst luiden ze de herfst in met het “bierfestival”.

Algemene informatie over S'Agaró

S’Agaro is een echte Spaanse knusse badplaats aan de Costa Brava op slechts 2km van Playa d’Aro. Het is een rustige bestemming met een aantal gezellige restaurants. Het kasteel in het midden van het centrum maakt S’Agaro een unieke bestemming.
S’Agaro heeft een aantal stranden waar u heerlijk kunt vertoeven. Bijvoorbeeld het ruime Cala Sa Conca strand of juist het knusse Cala Pedrosa Strand.
Voor een dagje winkelen, kunt u terecht in het naastgelegen Playa d’Aro. Hier liggen naast de standaard toeristenwinkels ook vele grote en moderne kledingwinkels. Ook wat restaurants betreft biedt Playa d’Aro een zeer ruim aanbod.
S'Agaró in feiten
  • Op slechts 2km van Playa d’Aro.
  • Veel luxe winkels
  • Meerdere stranden
  • Uitstekende busverbinding
  • Veel watersportactiviteiten
  • Leuke restaurantjes langs de boulevard

Tips en excursies van de reisleiding voor S'Agaró

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van S'Agaró, onderstaand zie je enkele tips van onze reisleiding ter plaatse.
1
Waterpark Aquadiver
Een dagje waterpret voor jong en oud in Waterpark Aquadiver.
2
Barcelona
Ga mee op excursie naar Barcelona. Bezoek de Sagrada Familia, het voetbalstadion Camp Nou en het kleurrijke Parc Güell.
3
Pp’s Park
Bezoek samen met de kids attractiepark Pp’s Park.
4
Duiken
Ontdek de onderwaterwereld tijdens een duikles.

Winkelen in S'Agaró

Wanneer u een dagje wilt winkelen dan kunt u terecht in het plaatsje naast S’Agaro; Playa d’Aro. In Playa d’Aro liggen circa 250 winkels, variërend van luxe boetieks, lederwarenzaken en juweliers tot de grotere warenhuizen. In Playa d’Aro liggen veel luxe winkels met duurdere merken, maar u vindt er ook meer dan voldoende betaalbare winkels en souvenirwinkels. De winkels zijn doorgaans geopend van 09.00-14.00 uur en van 17.00-23.00 uur. Wekelijks is er in het centrum van Playa d’Aro een markt.

Uitgaan in S'Agaró

In S’Agaro vindt u een aantal restaurants. De meeste liggen rond de boulevard of aan de hoofdstad van S’Agaro. Het betreft voornamelijk mediterrane restaurants maar u vindt er ook eetcafés en pizzeria’s. In het naastgelegen Playa d’Aro vindt u ook nog een groot aanbod in eetgelegenheden. Ook hier kunt u alles vinden, van de luxere restaurants tot de eetcafés en snackbars.
In S’Agaro vindt u een aantal strandbars en kroegen. De grotere uitgaansgelegenheden vindt u in de naastgelegen plaatsen Playa d’Aro en Sant Feliu de Guíxols.
Playa d’Aro heeft meerdere discotheken zoals het populaire Joy en Malibu. Maar ook bij de verschillende Engelse pubs, cocktailbars, pianobars en Duitse en Nederlandse bars kunt u zich prima een avondje vermaken.
In Sant Feliu de Guíxols vindt u naast clubs en bars ook een concertzaal waar regelmatig verschillende concerten gehouden worden.

Actief bezig zijn in S'Agaró

Bij Lavina Sports club liggen 2 tennisbanen. Daarnaast vindt u hier 2 paddle tennis banen. Andere sportmogelijkheden bij Lavina Sports Club zijn tafeltennis en er is een minivoetbal veld. Verdere sportmogelijkheden vindt u in de omgeving van S’Agaro.

Tennis
In Playa d’Aro zijn er 3 tenniscomplexen met in totaal 26 banen. Bij vrijwel alle tennisbanen zijn er rackets te huur en is tennisles mogelijk.

Squash
Ten zuiden van het centrum van Playa d’Aro zijn er 2 squashbanen te vinden.

Paardrijden
Paardrijden is mogelijk in Santa Christina d’Aro op zo’n 6 kilometer afstand van Playa d’Aro.

Watersporten
In Playa d’Aro zijn er verschillende mogelijkheden voor watersport. Zo kunt u tussen juni en half september ter hoogte van de jachthaven gaan windsurfen of gaan zeilen. Ook duiken behoort tot de mogelijkheden, hiervoor vindt u een duikschool naast hotel Columbus in Playa d’Aro.
Verder ligt er aan het strand van Sant Pol in S’Agaro een duikschool en zeilschool. Bij de zeilschool kunt u ook kajaks huren, kitesurfen en waterskiën.

Overige sport en spel activiteiten
Een andere sportmogelijkheid is golfen op de golfbaan in de wijk Mas Nou. Deze golfbaan beschikt over 9 holes. Verder vindt u in Playa d’Aro nog het waterpretpark ‘Aquadiver’, een minigolfbaan en het attractiepark Pp’s park. In Santa Christina d’Aro ligt een kartbaan.

Vervoer in S'Agaró

Bus: In juli en augustus rijdt er één keer per dag een bus naar San Feliu de Giuxols, Palafrugell, Gerona en Barcelona.

Trein: Op zo’n 20 kilometer afstand van S’Agaro in Caldes de Malavella vindt u het dichtstbijzijnde treinstation. Er is echter geen busverbinding tussen Playa d’Aro en Caldes de Malavella.

Boot: Vanaf mei tot en met september vaart er 4x per dag een boot vanaf het strand van Playa d’Aro naar Palamos en via onder andere San Feliu de Guixols, Tossa de Mar en Lloret de Mar naar Blanes.

Huurmogelijkheden: Indien u liever zelf een voertuig bestuurd dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. In S’Agaro kunt u een auto, fiets, mountainbike, scooter of zelfs een quad huren.