• Prachtige stranden
  • Vakantiebestemming voor jong & oud
  • Breed scala aan restaurants

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
Een jaar of vijftig geleden Palma Nova uit niet meer dan een paar huizen bestond waarvan de inwoners voornamelijk leefden van de visserij en de veeteelt

Algemene informatie over Palmanova

Palmanova ligt in de Mallorcaanse gemeente Calvià en is een badplaats met een brede, ondiepe baai met drie goede stranden: Son Maties, Na Nadala en Es Carregador. De locatie is populair bij gezinnen en gepensioneerden. Palmanova heeft het typische scala aan hotels, faciliteiten en uitgaansgelegenheden die in een populaire vakantiebestemming te vinden zijn. inclusief de leuke minigolf Golf Fantasia, met drie verschillende circuits te midden van watervallen en tropische tuinen.
Palmanova in feiten
  • Gezellige badplaats
  • Gelegen aan een prachtige baai
  • Leuke restaurantjes en barretjes

Tips en excursies van de reisleiding voor Palmanova

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van Palmanova, onderstaand zie je enkele tips van onze reisleiding ter plaatse.
1
Het Tramuntana-gebergte
Gelegen in het zuidwesten van Mallorca. Het trekt veel wandelaars en fietsers aan, vooral in de koudere maanden. Gebruik Palma Nova als uitvalsbasis en je hebt toegang tot een zeer breed scala aan uitstapjes rond het eiland. Je kunt ook uw dag doorbrengen in de stad Palma de Mallorca.
2
Stranden
De belangrijkste attractie van Palma Nova is het veilige, ondiepe zandstrand dat perfect is voor een traditionele vakantie met kinderen of voor watersporten.

Winkelen in Palmanova

Er is een uitstekend winkelaanbod voor zo'n kleine stad - evenals de gebruikelijke souvenir- en strandwinkels, boetiekjes een boekwinkel, parfumerieën en lederwarenwinkels. Er zijn ook verschillende grote supermarkten in de buurt. Op korte rijafstand vindt u het levendige winkelcentrum van Porto Pi. Als u echt geïnteresseerd bent in winkelen, ga dan naar de stad Palma, waar u bijna alles vindt wat u maar wenst.

Uitgaan in Palmanova

Palmanova biedt een breed scala aan restaurants, waarvan de meeste zich op de hoofdstrook langs het strand bevinden.

Actief bezig zijn in Palmanova

Op Palmanova zijn er onder andere verschillende golfbanen te vinden maar uiteraard wordt er ook veel aan watersport gedaan, waaronder kitesurfen en waterfietsen.

Vervoer in Palmanova

Elk eiland in de Canarische archipel heeft een uitgebreide busdienst. Het is meestal mogelijk om een ​​kaartje in de bus te kopen, maar soms moeten de kaartjes via het busstation aangeschaft worden.