Ga naar:

Magaluf

  • Dé perfecte plek voor strandliefhebbers
  • Gezellige wandelboulevard met vele barretjes en restaurants
  • Zeer bruisend nachtleven
Zoek een andere plaats in Mallorca
+ 5
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Magaluf erg te vergelijken is met El-Arenal en Lloret de Mar, echter wordt Magaluf grotendeels door Engelsen, Duitsers en Scandinaviërs worden bezocht.

Algemene informatie over Magaluf

Magaluf is een typische strand- en feestbestemming voor jongeren. Magaluf is te vergelijken met vakantiebestemming El Arenal in Mallorca maar ook met Lloret de Mar aan de Costa Brava. Magaluf is vooral populair onder Engelsen, Duitsers en Scandinaviërs. Echter, veel Nederlanders weten deze strandbestemming ook beter te vinden. Overdag kunt u doorbrengen op de prachtige stranden van Magaluf. Geniet van een duik in het water en kleur lekker bij op een strandbedje in de Mallorcaanse zon. Magaluf heeft drie populaire stranden; Mallorca strand, strand Magaluf en Palma Nova Beach. Aan de boulevards langs deze stranden vindt u volop barretjes, restaurants en cafés waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Achter het strand liggen een hoop gezellige winkelstraatjes. Naast de uitgaansgelegenheden en de stranden is er nog meer te beleven in Magaluf. Een unieke ervaring is de Nemo Submarine waarmee u op 20 meter diepte kennis maakt met de prachtige onderwaterwereld van Mallorca. Daarnaast biedt Magaluf diverse waterparken en attracties. Voor waterpret en actie kunt u naar het welbekende Aqualand met veel uitdagende glijbanen of het Western Water Park, een attractiepark geschikt voor jong en oud.Magaluf is een typische strand- en feestbestemming voor jongeren. Magaluf is te vergelijken met vakantiebestemming El Arenal in Mallorca maar ook met Lloret de Mar aan de Costa Brava. Magaluf is vooral populair onder Engelsen, Duitsers en Scandinaviërs. Echter, veel Nederlanders weten deze strandbestemming ook beter te vinden. Overdag kunt u doorbrengen op de prachtige stranden van Magaluf. Geniet van een duik in het water en kleur lekker bij op een strandbedje in de Mallorcaanse zon. Magaluf heeft drie populaire stranden; Mallorca strand, strand Magaluf en Palma Nova Beach. Aan de boulevards langs deze stranden vindt u volop barretjes, restaurants en cafés waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Achter het strand liggen een hoop gezellige winkelstraatjes. Naast de uitgaansgelegenheden en de stranden is er nog meer te beleven in Magaluf. Een unieke ervaring is de Nemo Submarine waarmee u op 20 meter diepte kennis maakt met de prachtige onderwaterwereld van Mallorca. Daarnaast biedt Magaluf diverse waterparken en attracties. Voor waterpret en actie kunt u naar het welbekende Aqualand met veel uitdagende glijbanen of het Western Water Park, een attractiepark geschikt voor jong en oud.
Magaluf in feiten
  • Grootste club van Mallorca
  • Twee waterparken
  • Prachtige stranden
  • Bruisend nachtleven
  • Gerenoveerde boulevard

Tips en excursies van de reisleiding voor Magaluf

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van Magaluf, onderstaand zie je enkele tips van onze reisleiding ter plaatse.
Beleef een dag voor plezier en avontuur in het nummer 2 pretpark van Spanje. Maak een ritje in de attracties, spetter erop los in Katlantis Splash of sla een hole-in-one op de mingolfbaan.
1
Katmandu Park

Beleef een dag voor plezier en avontuur in het nummer 2 pretpark van Spanje. Maak een ritje in de attracties, spetter erop los in Katlantis Splash of sla een hole-in-one op de mingolfbaan.

Breng een bezoekje aan de hoofdstad van Mallorca. Palma staat bekend om de imposante kathedraal,  leuke winkelstraten, sfeervolle pleinen en de grote jachthaven.
2
Palma de Mallorca

Breng een bezoekje aan de hoofdstad van Mallorca. Palma staat bekend om de imposante kathedraal, leuke winkelstraten, sfeervolle pleinen en de grote jachthaven.

Gigantische glijbanen en zwembaden, een dagje waterpret voor de hele familie. Het waterpark geheel in Wild West stijl is gelegen in Magaluf.
3
Western Water Park

Gigantische glijbanen en zwembaden, een dagje waterpret voor de hele familie. Het waterpark geheel in Wild West stijl is gelegen in Magaluf.

Het authentieke houten treintje is hét beeld van Sóller en rijdt al sinds 1912 van de hoofdstad Palma naar Sóller. Naast de mooie treinrit door de bergen heeft Sóller ook alles in huis voor een dagje uit.
4
Sóller

Het authentieke houten treintje is hét beeld van Sóller en rijdt al sinds 1912 van de hoofdstad Palma naar Sóller. Naast de mooie treinrit door de bergen heeft Sóller ook alles in huis voor een dagje uit.

Winkelen in Magaluf

Vlakbij de gezellige boulevard van Magaluf vindt u een tal aan gezellige winkelstraten. U vindt er souvenirwinkeltjes, supermarkten, kledingwinkels en juweliers. Daarnaast is er één keer per week een markt vlakbij het waterpretpark van Magaluf, Aqualand. Er is ook een markt dicht bij het grote uitgaanscentrum van Magaluf, El Dorado. Voor een dagje shoppen kunt u ook uitwijken naar de hoofdstad Palma de Mallorca. Hier zijn immens grote winkelcentra en gezellige winkelstraten te vinden.Vlakbij de gezellige boulevard van Magaluf vindt u een tal aan gezellige winkelstraten. U vindt er souvenirwinkeltjes, supermarkten, kledingwinkels en juweliers. Daarnaast is er één keer per week een markt vlakbij het waterpretpark van Magaluf, Aqualand. Er is ook een markt dicht bij het grote uitgaanscentrum van Magaluf, El Dorado. Voor een dagje shoppen kunt u ook uitwijken naar de hoofdstad Palma de Mallorca. Hier zijn immens Lees meer

Uitgaan in Magaluf

Aan de gezellige boulevard van Magaluf heeft u de keuze uit ontzettend veel eetgelegenheden. De gastronomie van Magaluf is ingesteld op toeristen en u vindt er veel internationale restaurants en fastfoodketens. De authentieke Spaanse keuken is minder aanwezig dan in andere oorden, maar er zijn wel degelijk nog traditionele Spaanse restaurants te vinden waar u kunt genieten van een Spaanse maaltijd. Magaluf is een echte uitgaansbestemming en telt meer dan 100 verschillende barretjes, discotheken en cafeetjes. Er komen regelmatig internationale en nationale artiesten optreden in deze uitgaansgelegenheden. De populairste club van Magaluf is BCM Planet Dance. Deze club is de grootste club van Mallorca en de vijfde grootste club van de wereld. In deze club betaalt u entree, waarna u vervolgens de hele avond onbeperkt kunt drinken. In de club komen bekende artiesten en dj’s over de hele wereld optreden. De meeste uitgaansgelegenheden vindt u rond de Punta Ballena strip. Deze strip is een lange straat met verschillende barretjes en discotheken. In Magaluf kunt u een clubpas aanschaffen. Met deze clubpas krijgt u gratis toegang tot de populairste clubs die u vindt aan de Punta Ballena strip.Aan de gezellige boulevard van Magaluf heeft u de keuze uit ontzettend veel eetgelegenheden. De gastronomie van Magaluf is ingesteld op toeristen en u vindt er veel internationale restaurants en fastfoodketens. De authentieke Spaanse keuken is minder aanwezig dan in andere oorden, maar er zijn wel degelijk nog traditionele Spaanse restaurants te vinden waar u kunt genieten van een Spaanse maaltijd. Magaluf is een echte uitgaansbestemming Lees meer

Actief bezig zijn in Magaluf

U kunt veel watersporten beoefenen aan het strand van Magaluf. Voorbeelden van deze watersporten zijn jetskiën, parasailen of een ritje maken op een bananenboot. Ook voor liefhebbers van snorkelen en duiken is er genoeg te doen. Er zijn meerdere duikscholen te vinden in Magaluf.

Vervoer in Magaluf

Er gaat één keer in het uur een bus vanuit Magaluf naar de omliggende plaatsen. U kunt met de bus vanuit Magaluf naar Palma Nova, Torrenova, Palma de Mallorca, El Arenal en Cala Vinas. U kunt ook de taxi naar deze omliggende plaatsen nemen. In de avonduren geldt er een toeslag in de taxi.

Praktische info over Magaluf

Medische hulp: Het dichtstbijzijnde ziekenhuis ligt in Palma de Mallorca. In Magaluf vindt u verschillende huisartsenpraktijken en apotheken. De apotheken zijn de herkennen aan het groene kruis. Banken: In Magaluf vindt u verschillende banken en geldautomaten. Let wel op de openingstijden van de bankkantoren, deze sluiten vaak al vroeg in de middag. De meeste banken zijn geopend op maandag tot vrijdag van 09.00-14.00 uur.