Ga naar:

Cala d'Or

  • Prachtige 2 kilometer lang strand
  • Azuur blauwe zee
Zoek een andere plaats in Mallorca
+ 4
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Het woord "Cala", kleine nauwe doorgang naar de zee, betekent.

Algemene informatie over Cala d'Or

Cala d’Or is een goed verzorgde badplaats met een jachthaven en veel toeristische faciliteiten.
Cala d'Or in feiten
  • Het centrum van Cala d’Or bestaat uit een grote voetgangerszone en in dit autovrije gedeelte zijn de meeste terrasjes, restaurants en winkeltjes gevestigd.

Tips en excursies van de reisleiding voor Cala d'Or

Vanuit de baaien zijn vele bootexcursies mogelijk, tevens kunt U hier heel veel watersporten beoefenen. Verder kunt U bijvoorbeeld een rondtoer maken over het eiland, met de bus naar Palma of gaan Paardrijden. Met het openbaar vervoer kunt U een bezoek brengen aan de vlakbij gelegen dorpjes Cala Llamp en Porto Petro.

Winkelen in Cala d'Or

Shoppen kan natuurlijk ook in Cala d'Or. In zijn vele straten zijn winkeltjes met uiteenlopende producten zoals kleding, sieraden, delicatessen, souvenirs en nog veel meer. En ze liggen grotendeels in een voetgangerszone dus je hoeft niet op te passen bij oversteken en kan je helemaal concentreren op het shoppen!

Uitgaan in Cala d'Or

Het uitgaansleven in Cala d'Or heeft voor iedereen wel wat, van terrasjes tot cocktailbars en van discos tot nachtclubs. Het is een veelzijdig nachtleven.

Actief bezig zijn in Cala d'Or

Er is genoeg te doen in deze schitterende omgeving, naast de diverse watersporten langs het strand kun je gaan paardrijden in de omliggende bossen. Je kunt natuurlijk ook gaan fietsen of een unieke wandeling maken langs de steile kliffen, adembenemende stranden of door de schitterende bossen.

Vervoer in Cala d'Or

Door Cala d'Or rijdt een toeristentreintje die je naar de verschillende stadsdelen en stranden brengt. Vanaf Cala d'Or rijdt het openbaar vervoer naar de omliggende dorpjes en richting Manacor en Palma de Mallorca

Praktische info over Cala d'Or

Let op dat je voldoende zonnebrand gebruikt want door het zeeklimaat (wind en droge lucht) merk je pas 's avonds hoe sterk de zon was. . Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.