Ga naar:

Playa de Muro

  • Schitterend strand
  • Stand up Paddle
Zoek een andere plaats in Mallorca
+ 10
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Het strand bezit een Blue Flag award vanwege de uitstekende waterkwaliteit.

Algemene informatie over Playa de Muro

Playa de Muro is het langste zandstrand van Mallorca en omvat vier secties die in totaal ongeveer zes kilometer beslaan. Gelegen in de stad Muro, naast Port d'Alcúdia, aan de noordoostkust van het eiland. Playa de Muro is een ideaal strand voor alle leeftijdsgroepen en bedient zowel toeristen als lokale bewoners. Het is een zeer populair strand bij gezinnen vanwege de gemakkelijke toegang, restaurants, faciliteiten op het strand, activiteiten gericht op de kleintjes, zoals kindergedeeltes, en het uitzonderlijke oppervlaktewater.Playa de Muro is het langste zandstrand van Mallorca en omvat vier secties die in totaal ongeveer zes kilometer beslaan. Gelegen in de stad Muro, naast Port d'Alcúdia, aan de noordoostkust van het eiland. Playa de Muro is een ideaal strand voor alle leeftijdsgroepen en bedient zowel toeristen als lokale bewoners. Het is een zeer populair strand bij gezinnen vanwege de gemakkelijke toegang, restaurants, faciliteiten op het strand, activiteiten gericht op de kleintjes, zoals kindergedeeltes, en het uitzonderlijke oppervlaktewater.
Playa de Muro in feiten
  • Bestaat eigenlijk uit 4 stranden
  • Langste zandstrand Mallorca
  • Gelegen in de stad Muro
  • Bezit een Blue Flag award
  • 6 kilometer lang strand

Tips en excursies van de reisleiding voor Playa de Muro

Het vlakbij gelegen natuurpark S'Albufera de Mallorca is met zijn ruim 1600 hectare oppervlakte en meer dan 300 vogelsoorten de perfecte plek voor een uitstapje. Daarnaast worden er diverse fietstoeren georganiseerd.

Winkelen in Playa de Muro

In het "oude centrum" van Playa de Muro zijn zo'n beetje tachtig winkels. Hier vind je ook de supermarkt. Verder biedt het stadje souvenirwinkels, kledingzaken en vooral parfumerieën.

Uitgaan in Playa de Muro

Playa de Muro heeft een paar kleine uitgaansgelegenheden zoals bars en lounges die voornamelijk langs het strand liggen. Zo zijn er bars bijvoorbeeld, met een moderne bar met exclusieve cocktails. Maar je kan ook letterlijk met je tenen in het zand genieten van een koud glas bier.

Actief bezig zijn in Playa de Muro

Playa de Muro is relatief rustig maar in de directe omgeving is er van alles te doen. Zo kan je SUP Yoga doen ( yoga en Paddle surf gecombineerd ) maar het strand leent zich er ook voor om te kite surfen

Vervoer in Plata de Muro

De buslijnen vanaf de nabij gelegen dorpjes Port de Pollenca, Can Pastilla, Magaluf zorgen voor regelmatige verbindingen

Praktische info over Playa de Muro

Playa de Muro is eigenlijk geen plaatsje en heeft daarom ook geen markt. De dichtbij zijnde markt is in het naastgelegen Alcúdia. Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.