• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie

Royal Class bus

Solmar Royal Class

Alle prijzen zijn inclusief de Royal Class toeslag!

Al onze bussen zijn standaard uitgerust met airco, dubbel glas, dvd, luchtvering en een dubbel remsysteem. Verder is er een koelkast en een toilet voor noodgevallen aanwezig. Boven elke stoel bevindt zich een leeslampje en een blower. De Royal Class touringcar heeft op het bovendek 50 Royal Class stoelen, met een stoelafstand van min. 94 cm. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar. Het onderdek heeft 16 Royal Class stoelen, stoelafstand en voorzieningen gelijk aan boven. De beenruimte tussen de stoelen is veel meer dan in een stadsbus of tourbus en aanzienlijk ruimer dan in een vliegtuig. Een comfortabele manier van reizen. Vele passagiers zijn u al voor gegaan en hebben genoten van een goede reis en een fijn verblijf.

Catering

In elke bus is catering aanwezig. De cateraar zorgt ervoor dat op alle bussen een host(ess) aanwezig is die u tijdens de heen- en terugreis van allerhande service voorziet. U heeft tijdens de busreis keuze uit een ruim assortiment warme en koude dranken tegen zeer scherpe prijzen.

In verband met de Corona pandemie, mag er niet gelopen worden in de bus. Helaas betekend dit dat er momenteel geen catering aanwezig is in de bus. Vanaf 29 April zal er weer catering aanwezig zijn in de bus.

Indeling bovendek Royal Class touringcar - 50 stoelenIndeling onderdek Royal Class touringcar - 16 stoelen