• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie

First Class bus

Solmar First Class (slechts €40,- p.p. toeslag retour)

Inmiddels hebben wij al een redelijk grote vloot aan First Class bussen die naar diverse bestemmingen in Spanje rijden. De stoelen van de First Class bussen worden steeds verder aangepast en ontwikkeld op ergonomisch gebied. De stoelen zijn breder en comfortabeler, waardoor er geen 4 stoelen op een rij staan (behalve op de achterste rij), maar slechts 3. U zit dus naast elkaar of achter elkaar. Mocht, door omstandigheden, een First Class bus uitvallen, dan wordt u verder gebracht in een Royal Class bus of andere vervangende bus. Het verschil in toeslag krijgt u voor die betreffende heen- en/of terugreis terugbetaald. De catering in de bus is goed verzorgd en nét iets uitgebreider dan in onze Royal Class bus.

Catering

In elke bus is catering aanwezig. De cateraar zorgt ervoor dat op alle bussen een host(ess) aanwezig is die u tijdens de heen- en terugreis van allerhande service voorziet. U heeft tijdens de busreis keuze uit een ruim assortiment warme en koude dranken tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast is er op al onze first class bussen de mogelijkheid om een broodje of wat te snacken aan te schaffen.

In verband met de Corona pandemie, mag er niet gelopen worden in de bus. Helaas betekend dit dat er momenteel geen catering aanwezig is in de bus. Vanaf 29 April zal de catering weer in de bus aanwezig zijn.

Video First Class bus SolmarIndeling First Class bus Solmar

Op het bovendek van deze bus staan 36 First Class stoelen en op het onderdek 12 First Class stoelen. Mocht u verdere vragen hebben met betrekking tot de First Class bus, staan wij u graag te woord! Voor beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met één van onze reserveringsmedewerk(st)ers.

Indeling bovendek First Class touringcar - 36 stoelenIndeling onderdek First Class touringcar - 12 stoelen