First Class bus

Solmar First Class

Inmiddels hebben wij al een redelijk grote vloot aan First Class bussen die naar diverse bestemmingen in Spanje rijden. De stoelen van de First Class bussen worden steeds verder aangepast en ontwikkeld op ergonomisch gebied. De stoelen zijn breder en comfortabeler, waardoor er geen 4 stoelen op een rij staan (behalve op de achterste rij), maar slechts 3. U zit dus naast elkaar of achter elkaar. Mocht, door omstandigheden, een First Class bus uitvallen, dan wordt u verder gebracht in een Royal Class bus of andere vervangende bus. Het verschil in toeslag krijgt u voor die betreffende heen- en/of terugreis terugbetaald.

Catering

Helaas hebben wij, net als veel andere bedrijven, te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Mede hierdoor kunnen we voor uw komende busreis tot onze spijt geen hostess service noch catering meer aanbieden. Voordat u met de bus naar Spanje vertrekt kunt u bij onze cateraar in Maarheeze nog terecht voor verse broodjes en diverse dranken. Daarnaast kunt u natuurlijk uw eigen eten en drinken meenemen voor onderweg. We betreuren deze situatie ten zeerste en wij streven er naar om spoedig op alle pendel bussen weer de service te bieden die u van ons gewend bent.

Video First Class bus SolmarIndeling First Class bus Solmar

Op het bovendek van deze bus staan 36 First Class stoelen en op het onderdek 12 First Class stoelen. Mocht u verdere vragen hebben met betrekking tot de First Class bus, staan wij u graag te woord! Voor beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met één van onze reserveringsmedewerk(st)ers.

Indeling bovendek First Class touringcar - 36 stoelenIndeling onderdek First Class touringcar - 12 stoelen