First Class bus

Solmar First Class

Inmiddels hebben wij al een redelijk grote vloot aan First Class bussen die naar diverse bestemmingen in Spanje rijden. De stoelen van de First Class bussen worden steeds verder aangepast en ontwikkeld op ergonomisch gebied. De stoelen zijn breder en comfortabeler, waardoor er geen 4 stoelen op een rij staan (behalve op de achterste rij), maar slechts 3. U zit dus naast elkaar of achter elkaar. Mocht, door omstandigheden, een First Class bus uitvallen, dan wordt u verder gebracht in een Royal Class bus of andere vervangende bus. Het verschil in toeslag krijgt u voor die betreffende heen- en/of terugreis terugbetaald.

Video First Class bus Solmar


*Wij werken samen met diverse busbedrijven. Hierdoor kan het voorkomen dat de stoelen en voorzieningen in de bussen afwijken van de foto's. Wij streven ernaar om u altijd een comfortabele en veilige reis te bieden, ongeacht met welk busbedrijf u reist.

Indeling First Class bus Solmar

Op het bovendek van deze bus staan 36 First Class stoelen en op het onderdek 12 First Class stoelen. Mocht u verdere vragen hebben met betrekking tot de First Class bus, staan wij u graag te woord! Voor beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met één van onze reserveringsmedewerk(st)ers.

Indeling bovendek First Class touringcar - 36 stoelenIndeling onderdek First Class touringcar - 12 stoelen