Ga naar:

Busretour Blanes

1563963586_RECTANGL
135,-Per persoon
Busvakantie Logies 26 april 2021 (7 dagen) Bekijk data en prijzen

Busretour

Reis met Solmar per Royal of First Class bus naar Spanje of Kroatië. U wordt in de ochtend opgehaald door de servicelijn bij de door u gekozen opstapplaats. Solmar biedt opstapplaatsen aan door heel Nederland en ook een aantal in België. De servicelijnen komen vervolgens samen op het wisselpunt in Maarheeze. U mag uiteraard ook met eigen vervoer naar Maarheeze afreizen. Het parkeren van uw auto kost € 3,- per dag. Op het transferium kunt u nog een hapje en een drankje nuttigen. Wanneer alle bussen gearriveerd zijn, stapt u op de juiste bus naar uw vakantiebestemming. Vanaf Maarheeze is in elke bus catering en een hostess aanwezig. Het team op de bus doet er alles aan om u een zo aangenaam mogelijke reis te bezorgen. Reis met Solmar per Royal of First Class bus naar Spanje of Kroatië. U wordt in de ochtend opgehaald door de servicelijn bij de door u gekozen opstapplaats. Solmar biedt opstapplaatsen aan door heel Nederland en ook een aantal in België. De servicelijnen komen vervolgens samen op het wisselpunt in Maarheeze. U mag uiteraard ook met eigen vervoer naar Maarheeze afreizen. Het parkeren van uw auto kost € 3,- per dag. Op het transferium kunt u nog een hapje en Lees meer

Faciliteiten

Hoewel wij u met de grootst mogelijke zorg bovenstaande informatie verstrekken, is het echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels zijn gewijzigd/afwijken. De informatie geeft een indicatie van het kamertype en de faciliteiten van het hotel. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid & Prijzen

Let op: de getoonde prijzen zijn per kamer en niet per persoon.

Eventuele kortingen (zoals vroegboekkorting, extra persoons of kinderkorting) en toeslagen (zoals kamertypes) zijn reeds verwerkt in de prijs.

Reviews van onze gasten

Gemiddelde beoordeling Op basis van 2 beoordelingen
8,5
Gemiddelde cijfer8.5Algemene indruk8.5Service10.0Prijs-Kwaliteit10.0
Gea BenjaminsTeruggekomen op: 13-08-2018Gezelschap: Groep
10,0
Algemene indruk10.0Service10.0Prijs-Kwaliteit10.0
Ger VlemmingsTeruggekomen op: 17-09-2019Gezelschap: Alleen
7,0
Heb alleen gebruik gemaakt van de pendeldienst, dat is allemaal goed gegaan, alleen een opmerking waar ik niet blij mee was. Mijn broer woont in Spanje en daar heb ik gelogeerd. Een dag voor mijn vertrek moest ik contact opnemen met de Solmar service dienst, om de vertrektijd en het hotel waar ik naar toe moest komen. Dat was Hotel Pimar om tien voor acht want zij wilden om acht uur vertrekken. Dus ik zorgen dat ik om tien over half acht al aanwezig was, stond ik daar moederziel alleen. om tien voor half negen kwamen er meer gasten maar die hadden te horen gekregen dat er vertraging was en dat de bus tien over half negen zou vertrekken. dat hadden ze mij ook wel even door kunnen geven, ze hadden mijn telefoonnummer. Dat was het enige minpuntje voor de rest is alles goed verlopen, dank daarvoor.
Algemene indruk7.0

Reisgezelschap

Gaat u met een baby op vakantie? Neem dan telefonisch contact met ons op.
AANTAL
AANTAL
Meer dan 8 personen? klik hier