Algemene informatie

Algemene info busreizen

Alle prijzen zijn gebaseerd op 2-persoonskamers bezet met minimaal 2 vol-betalende. De kortingen worden gegeven bij bij-plaatsing van extra bed(den) op de kamers. Verzekeringen, First Class toeslag en uitgaven van persoonlijke aard zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Busretouren

Het is mogelijk om alleen een busretour of enkele reis te boeken. Er is slechts 1 , door Solmar vastgestelde in- en uitstapplaats mogelijk per bestemming. Indien u alleen het vervoer wilt boeken verwijzen wij u naar: www.solmar.nl/bustickets

Algemene info vliegreizen

Alle prijzen zijn gebaseerd op 2-persoonskamers bezet met minimaal 2 volbetalenden. De kortingen worden gegeven bij bijplaatsing van extra bed(den) op de kamers. Indien er staat kind gratis, betaalt deze alleen de vlucht, dan is de prijs voor het kind op aanvraag en afhankelijk van de vertrekdatum en reisduur. U kunt deze prijs navragen aan één van onze medewerk(st)ers of checken op onze website. Verzekeringen, administratiekosten € 17,50 per reservering en uitgaven van persoonlijke aard zijn niet bij de prijs inbegrepen (let op: vertrek vanaf 5 april 2024 zijn de administratiekosten voor vliegreizen € 25,- per reservering). De transfer per shuttleservice van de luchthaven naar uw hotel en v.v. is inbegrepen. Bij vliegreizen kan het voorkomen dat de reissom wijzigt als wij extra stoelen moeten aanvragen bij de luchtvaartmaatschappij. Hierdoor kan de vluchtprijs anders zijn dan de gecontracteerde stoelen. De toeslagen en kortingen die vermeld staan bij de hotelbeschrijvingen zijn gebaseerd op onze busreizen en kunnen voor de vluchten afwijken.

Variabele reisduren

Het is ook mogelijk om afwijkende reisduren te reserveren. De mogelijkheden voor onze bus- en vliegreizen kunt u navragen bij één van onze medewerk(st)ers of checken op onze website.

Reisverzekering

Op vakantie kan altijd iets onverwachts gebeuren, waardoor u mogelijk voor kosten komt te staan. Heeft u geen doorlopende reisverzekering dan kunt u bij ons een verzekering afsluiten. Voor slechts € 1,85 p.p.p.d. ben u goed verzekerd. Voor een overzicht van de dekkingen verwijzen wij u naar onze website www.solmar.nl/solmar-verzekeringen . Onze reisverzekeringen worden ondergebracht bij Allianz Global Assistance.

Annuleren van de reis en annuleringsafkoop

Als u uw reis annuleert, zijn hieraan kosten verbonden. Voor slechts 5,5% (en over dit bedrag 21% assurantiebelasting) van de reissom kunt u dit risico afkopen. Dit dient u bij de boeking op te geven of uiterlijk binnen 48 uur na boeking. U krijgt dan de reissom gerestitueerd, behoudens de premie, SGR, calamiteitenfonds en de administratiekosten. U dient hiervoor wel een geldige reden te hebben zoals vermeld op www.solmar.nl/solmar-verzekeringen of de laatste pagina van uw factuur.

Bijkomende hotelkosten

Bepaalde faciliteiten zijn in de meeste hotels tegen betaling, zoals bijv. kluisjes, minibar, wifi, tennisbaan, ligbedden, sauna, binnenzwembad, wellness etc. Houdt u rekening met extra kosten. We trachten dit zo correct mogelijk te vermelden op onze website. De kosten rekent u ter plaatse af met de hotelier.

Prijzen en Errata

Wij hebben ons uiterste best gedaan om de reissommen op de website correct te publiceren. Het kan helaas altijd voorkomen dat er een vergissing is gemaakt. Indien dit het geval is wordt u hier bij boeking of zo snel mogelijk daarna over geïnformeerd.

SGR Garantie

Bij Solmar reist u altijd onbezorgd, mede dankzij de SGR-garantie. De SGR-garantie houdt in dat u als consument ervan verzekerd bent uw vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan leveren. Als de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming al is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Solmar is aangesloten bij SGR onder nummer 1785.

Algemene info

Voor meer uitgebreide informatie betreffende de reizen kunt u de accommodatiepagina's op onze website raadplegen.