Algemene informatie

Algemene info busreizen

Alle prijzen zijn gebaseerd op 2-persoonskamers bezet met minimaal 2 vol-betalende. De kortingen worden gegeven bij bij-plaatsing van extra bed(den) op de kamers. Verzekeringen, First Class toeslag en uitgaven van persoonlijke aard zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Bijkomende hotelkosten

Bepaalde faciliteiten zijn in de meeste hotels tegen betaling, zoals bijv. kluisjes, minibar, wifi, tennisbaan, ligbedden, sauna, binnenzwembad, wellness etc. Houdt u rekening met extra kosten. We trachten dit zo correct mogelijk te vermelden op onze website. De kosten rekent u ter plaatse af met de hotelier.

Prijzen en Errata

Wij hebben ons uiterste best gedaan om de reissommen op de website correct te publiceren. Het kan helaas altijd voorkomen dat er een vergissing is gemaakt. Indien dit het geval is wordt u hier bij boeking of zo snel mogelijk daarna over geïnformeerd.

SGR Garantie

Bij Solmar reist u altijd onbezorgd, mede dankzij de SGR-garantie. De SGR-garantie houdt in dat u als consument ervan verzekerd bent uw vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan leveren. Als de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming al is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Solmar is aangesloten bij SGR onder nummer 1785.

Algemene info

Voor meer uitgebreide informatie betreffende de reizen kunt u de accommodatiepagina's op onze website raadplegen.