• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie

Solmar busreizen pagina

Onbezorgd genieten van uw vakantie naar Spanje? Reis dan mee met onze luxe bussen.

  • Unieke first class bussen Luxe & Comfort Zorgeloos van huis tot hotel 

Uw volledig verzorgde vakantie naar Spanje begint het allerbeste met een busreis in een van de First Class bussen van Solmar. Wanneer u de bus verkiest boven het vliegtuig kiest u voor geen wachtrijen, geen drukke vliegvelden en geen stress tijdens uw reis.
Solmar heeft meer dan 50 ophaallocaties verspreid over Nederland. Hierdoor wordt u altijd in de buurt opgehaald op een gunstig tijdstip. Hierna kunt u meteen ontspannen en is uw vakantie al begonnen!

Bekijk ons aanbod

Zorgeloos van deur tot deur

  • Altijd een opstap locatie in de buurt
  • Geen lange inchecktijden, bagagebanden of transfers

Ongekende luxe

  • Slechts 48 zitplekken (ten opzichte van 90 in een touringcar)

Relaxte reistijden

  • Lekker uitgeslapen aan uw vakantie beginnen
  • Aankomst bij het hotel in de ochtend

Reis in luxe met onze first class bus

Wanneer u met de First Class bus reist wordt uitrusten u erg makkelijk gemaakt. Deze bus is voorzien van alle luxe. De stoelen in deze bus zijn verder ontwikkeld en aangepast op ergonomisch gebied. Hierdoor zijn de stoelen breder en heeft u een comfortabele rit naar Spanje. In deze bus kunt u er ook voor kiezen om alleen te zitten, er staan namelijk niet 4 stoelen op een rij, maar slechts 3. In de First Class bus is plaats voor maar 48 passagiers, dit zijn er 18 minder dan de Royal Class bussen en zelfs 42 minder dan in een touringcar!Begin uitgerust aan uw vakantie

Een groot voordeel van het reizen met de bus is dat u ook uit kan rusten. Voor u het weet wordt u uitgerust afgezet voor de deur van de door u gewenste accommodatie. Ondertussen hoeft u niet op de weg te letten en kunt u optimaal uitrusten, even een dutje doen, een warm of koud drankje drinken of een goede film kijken. Dit alles kan u doen onder het genot van alle luxe die de bus biedt. U kunt u rugleuning verstellen, gebruik maken van een voetsteun of de mogelijkheden van ons entertainmentsysteem ontdekken.

Ga zorgeloos op reis, van huis tot hotel

Uw welverdiende vakantie is aangebroken, waar u wilt ontspannen en optimaal kunt genieten van de reis. Wanneer u met de bus op vakantie gaat hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis. U stapt in en daar start uw vakantie met het hele gezin, met uw partner, of alleen. U hoeft nergens meer naar om te kijken, geen gedoe met koffers, geen wachttijden en geen gekke tijdstippen waarop u op het vliegveld hoeft te staan. Nee, wij halen u op bij een van onze vele opstapplaatsen verspreid door heel Nederland. Zo stapt u bijvoorbeeld op in Amsterdam, Breda, Den Haag, Heerlen, Oss of Venlo of zien wij u bij ons bustransferium in Maarheeze. Als u met Solmar met de bus op vakantie gaat hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Boek uw vakantie

Geniet van het prachtige uitzicht

U kunt zelfs genieten, van de verschillende landschappen en de mooie uitzichten tijdens de reis. De chauffeurs weten veel over de route en vertellen mooie verhalen. Tijdens uw reis passeren we de landen België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. De bus rijdt door Frankrijk waar u de bijzondere brug tegenkomt die is ontworpen door meneer Eiffel, Musée des Confluences, u kunt genieten van de mooie zonnebloemvelden en uitkijken over de lange wijnvelden. In de avond passeren we met de bus Lyon en vervolgen we onze route waar we vroeg in de ochtend de grens tussen Frankrijk en Spanje passeren bij La Jonquera. Wanneer u met de bus naar Salou reist passeren we Barcelona en gaat u nog iets zuidelijker naar het mooie Benidorm passeert u Valencia. Meer dan genoeg om van te genieten.

Ga milieuvriendelijk op vakantie

Al deze voordelen krijgt u ook nog eens voor een voordelige prijs wanneer u met Solmar op reis gaat. Daarnaast is reizen met de bus milieuvriendelijker dan op vakantie gaan met het vliegtuig. Dus wilt u ook nog een kleine bijdrage leveren aan een beter klimaat, pak dan zeker de bus in plaats van het vliegtuig om naar Spanje te reizen.

Boek uw luxe reis naar een van onze top bestemmingen!