Transferium

Het transferium

Wanneer u met de bus op vakantie gaat naar het zonnige Spanje, reist u via ons transferium in Maarheeze.

We halen u op bij één van onze opstappunten in Nederland of België en vanaf hier vertrekken we naar ons transferium.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar ons transferium in Maarheeze komen of misschien wordt u wel gebracht.

Reist u met het openbaar vervoer? Op slechts 200 meter afstand van ons transferium bevindt zich het NS treinstation van Maarheeze.

Het adres van ons transferium is:

Den Engelsman 2a
6026 RB Maarheeze
Nederland

Eenmaal aangekomen op ons transferium staat de bus waarmee u vertrekt naar de Spaanse zon al voor u klaar!

Solmar Transferium

Parkeren in Maarheeze

Komt u met de auto naar ons transferium in Maarheeze? Speciaal voor onze klanten hebben we een ruim geasfalteerd parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren. Hiervoor betaald u slechts €4,- per dag.

Tijdens het boeken van uw reis kunt u aangeven of u gebruik wil maken van een parkeerplaats. Wij adviseren u om dit bij het boeken direct aan te geven, omdat wij slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen hebben.

Bij aankomst op het transferium kunt u, op uw gemak, uw bagage uitladen bij het kort-parkeren terrein voor de ingang. Door middel van een unieke code krijgt u toegang tot het parkeerterrein voor lang parkeren. Deze code vindt u terug op uw reisvoucher. Een groot voordeel is natuurlijk dat u bij terugkomst in Maarheeze, direct in uw auto kunt stappen en richting huis kunt vertrekken.

De vertrek- en aankomsthal

Wanneer u arriveert bij ons transferium kunt u zich melden bij de servicebalie. Deze bevindt zich recht tegenover de ingang en is dus niet te missen. Bij de servicebalie wordt u hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers die u alles zal vertellen over uw vertrek naar Spanje. Heeft u dus nog vragen voor u de bus instapt? Stel ze gerust! Ook kunt u hier uw busnummer opvragen en ook uw kofferlabels liggen hier klaar voor u.

Neem vervolgens rustig plaats in onze vertrekhal en geniet van een kopje koffie of thee voor u vertrekt.

Zodra de bussen klaar zijn om te vertrekken, zal dit worden omgeroepen in de vertrekhal. Begeef uzelf rustig richting de bus, waar de chauffeur u zal ontvangen en uw bagage van u over zal nemen. Ook hoort u van de buschauffeur op welke stoel(en) u plaats mag nemen in de bus.