Transferium

Het transferium

Wanneer u met de bus op vakantie gaat naar het zonnige Spanje, reist u via ons transferium in Maarheeze.

We halen u op bij één van onze opstappunten in Nederland of België en vanaf hier vertrekken we naar ons transferium.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar ons transferium in Maarheeze komen of misschien wordt u wel gebracht.

Reist u met het openbaar vervoer? Op slechts 200 meter afstand van ons transferium bevindt zich het NS treinstation van Maarheeze.

Het adres van ons transferium is:

Den Engelsman 2a
6026 RB Maarheeze
Nederland

Eenmaal aangekomen op ons transferium staat de bus waarmee u vertrekt naar de Spaanse zon al voor u klaar!

Solmar Transferium

Parkeren in Maarheeze

Komt u met de auto naar ons transferium in Maarheeze? Speciaal voor onze klanten hebben we een ruim geasfalteerd parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren. Hiervoor betaalt u slechts €4,- per dag.

Het bijboeken van een parkeerplaats kan altijd, zelfs kort voor vertrek. Dit kan tijdens het boekingsproces, telefonisch achteraf of ter plaatse bij de servicebalie (indien er nog beschikbare plaatsen zijn). Er zijn echter voorwaarden verbonden aan het laten vervallen van een parkeerplaats. Tot 2 weken vóór vertrek kunt u een waardecheque ontvangen voor het reeds betaalde bedrag. Na deze periode is restitutie van het geld niet meer mogelijk.

Bij aankomst op het transferium kunt u, op uw gemak, uw bagage uitladen bij het kort-parkeren terrein voor de ingang. Door middel van een unieke code krijgt u toegang tot het parkeerterrein voor lang parkeren. Deze code vindt u terug op uw reisvoucher. Een groot voordeel is natuurlijk dat u bij terugkomst in Maarheeze, direct in uw auto kunt stappen en richting huis kunt vertrekken.

Let op: Het parkeerterrein is niet bewaakt. Houdt er dus rekening mee dat parkeren op eigen risico is.

De vertrek- en aankomsthal

Wanneer u arriveert bij ons transferium kunt u zich melden bij de servicebalie. Deze bevindt zich recht tegenover de ingang en is dus niet te missen. Bij de servicebalie wordt u hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers die u alles zal vertellen over uw vertrek naar Spanje. Heeft u dus nog vragen voor u de bus instapt? Stel ze gerust! Ook kunt u hier uw busnummer opvragen en ook uw kofferlabels liggen hier klaar voor u.

Neem vervolgens rustig plaats in onze vertrekhal en geniet van een kopje koffie of thee voor u vertrekt.

Zodra de bussen klaar zijn om te vertrekken, zal dit worden omgeroepen in de vertrekhal. Begeef uzelf rustig richting de bus, waar de chauffeur u zal ontvangen en uw bagage van u over zal nemen. Ook hoort u van de buschauffeur op welke stoel(en) u plaats mag nemen in de bus.