Overnachten nabij Transferium Maarheeze

Overnachten nabij Transferium Maarheeze

Indien u bij Solmar een busreis boekt met vertrek vanaf ons Transferium in Maarheeze, kunt u een arrangement reserveren (op aanvraag) in het splinternieuwe 4-sterren Hotel Rosveld gelegen bij de afslag Nederweert aan de A2 (tegenover de McDonalds) op 10 kilometer afstand van het transferium.

Het Sleep, Park & Bus arrangement in samenwerking met Hotel Rosveld kost €139,- (o.b.v. 2 personen in een 2-persoonskamer*) en omvat het volgende:
  • 1 Overnachting in een Deluxe Room
  • Gratis parkeren tot 17 dagen op het lang parkeer terrein van het Solmar transferium (als u langer wilt parkeren dan wordt er €4 per dag extra in rekening gebracht)
* Het is ook mogelijk om een Familiekamer te boeken voor op basis van 3 of 4 personen. De toeslag voor deze kamer is €80,- dus het arrangement kost dan €219,- in totaal.

Let op! Er zit géén ontbijt bij dit arrangement inbegrepen! U heeft wel de mogelijkheid om dit ter plaatse bij te boeken. Dit dient u dan zelf bij aankomst in het hotel aan te geven en direct aan het hotel te betalen. Ontbijten is mogelijk in het Breakfast Café van het hotel en kost €17.50 per persoon. Het is uiteraard ook mogelijk om bij het transferium in Maarheeze een hapje te eten - het restaurant is daar vanaf +/- 10:00 geopend op vertrekdagen.

U kunt tijdens het boeken aangeven bij stap 4 onder het kopje 'Opmerkingen' of u een arrangement wilt bijboeken en wij zullen dan de kamer voor u aanvragen! Als u telefonisch boekt dan kunt u het tijdens het boeken aangeven zodat er een notitie van gemaakt kan worden.