Overnachten nabij Eindhoven Airport

Overnachten nabij Eindhoven Airport

Indien u bij Solmar een vliegreis boekt met vertrek vanaf Eindhoven Airport, kunt u een arrangement reserveren (op aanvraag) in het 4-sterren Hotel 46 in de omgeving van het vliegveld.

Het Park, Sleep & Fly arrangement van Hotel 46 kost €165,- (o.b.v. 1 of 2 personen in een kamer) en omvat het volgende:
  • 1 Overnachting in een Classic Room
  • Gratis Airport shuttle naar Eindhoven Airport en retour
    (Let op: indien u wordt opgehaald door de shuttleservice, zal dit niet plaatsvinden bij de taxicentrale op het luchthaventerrein zelf. U ontvangt een specifieke locatie via het hotel, middels een voucher. Houd er rekening mee dat u mogelijk een klein stukje moet lopen.)
  • Gratis parkeren tot 15 dagen na (of voor) de overnachting (als u langer wilt parkeren dan wordt er €12.50 per dag extra in rekening gebracht)
Let op! Er zit géén ontbijt bij dit arrangement inbegrepen! U heeft wel de mogelijkheid om dit ter plaatse bij te boeken. Dit dient u dan zelf bij aankomst in het hotel aan te geven en direct aan het hotel te betalen. Ontbijtbuffet in het hotel kost €17.50 per persoon en een Ontbijt To Go kost €12.50 per persoon.

Dit arrangement kan ook omgekeerd worden indien u bijvoorbeeld een late terugvlucht heeft.

U kunt tijdens het boeken aangeven bij stap 4 onder het kopje 'Opmerkingen' of u een arrangement wilt bijboeken en wij zullen dan de kamer voor u aanvragen! Als u telefonisch boekt dan kunt u het tijdens het boeken aangeven zodat er een notitie van gemaakt kan worden.