Groene Bus

Duurzaam reizen doe je natuurlijk met een Solmar busreis!

We hebben nieuws voor u: wist u dat reizen met de touringcar de meest milieuvriendelijke manier is om naar uw bestemming te reizen? Dus naast dat u op een gezellige, ruime en luxe manier naar uw bestemming reist, is reizen met de touringcar ook nog eens veel minder belastend voor onze wereld dan reizen met bijvoorbeeld de auto, het vliegtuig of zelfs de trein!

Ook bij Solmar beseffen we ons dat duurzaamheid een belangrijk thema is, en hier nemen we dan ook graag onze verantwoordelijkheid voor, maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie, onze reizigers. Kies daarom eens voor een busreis in plaats van reizen met een ander vervoersmiddel. Steeds meer milieubewuste toeristen kiezen voor een onbezorgde busreis met Solmar. En dat is terecht, blijkt uit de cijfers!

Klik op deze link voor een tabel waarin u de verschillen in Co2 uitstoot ziet tussen de meest gebruikte vervoersmiddelen voor een vakantie.
Deze lijst is een initiatief van een samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat met toonaangevende organisaties