Vertrek 20 jun 2024
1 dagen
volwassenen
Prijs per persoon
0,-
Bekijk beschikbaarheid
Algemeen
Faciliteiten
Ligging
Foto's & video's Foto's
Prijzen & boeken Boeken

,

Kamertypes

Hoewel wij u met de grootst mogelijke zorg bovenstaande informatie verstrekken, is het echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels zijn gewijzigd of afwijken. De informatie geeft een indicatie van het kamertype en de faciliteiten van het hotel. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Prijzen & boeken

Faciliteiten

Prijzen & boeken

Ligging

, ,
Cala Bona is een rustig kustplaatsje op het eiland Mallorca, een van de Balearische Eilanden in Spanje. Het is gelegen aan de oostkust van het eiland, vlakbij de plaatsen Cala Millor en Sa Coma. Cala Bona is een populaire vakantiebestemming vanwege het aangename klimaat, het mooie strand en de verschillende voorzieningen voor toeristen, zoals restaurants, bars en winkels. Er is ook een kleine jachthaven en een promenade langs de kust waar bezoekers kunnen wandelen of fietsen. Cala Bona is een geschikte plaats voor zowel gezinnen als stellen en biedt een groot aantal hotels, appartementen en vakantiehuizen.

Stranden

Cala Bona heeft verschillende prachtige stranden die populair zijn bij toeristen en lokale bewoners. Het hoofdstrand van Cala Bona is het Cala Bona Beach en ligt in het centrum van de stad. Dit strand is een lang, breed stuk gouden zand dat is omgeven door helder water. Het is een geweldige plek om te relaxen en te genieten van de zon. Naast het Cala Bona Beach zijn er ook nog enkele andere kleinere stranden in de omgeving, zoals het Cala Millor Beach, dat op een korte rit van Cala Bona ligt. Dit strand biedt een meer afgelegen en rustige omgeving en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een intieme strandbeleving.
Prijzen & boeken

Foto's en video's

Prijzen & boeken

Prijzen & boeken