Vertrek 2 aug 2024
10 dagen
2 volwassenen
Prijs per persoon
1.251,-
Bekijk beschikbaarheid
Algemeen
Faciliteiten
Ligging
Foto's & video's Foto's
Prijzen & boeken Boeken

Halley affiliated by Melia

Costa Blanca, Benidorm
  • Nieuw bij Solmar
  • Mooie, lichte appartementen
Appartementen Halley bevinden zich op slechts 500m van het Levante strand in Benidorm. De accommodatie beschikt over hotelkamers en appartementen, op 2,5 km van het centrum. Er is een buitenzwembad met zonneterras , een 24-uurs receptie , en een restaurant waar lichte snacks en ontbijt geserveerd wordt.

Kamertypes

hotelkamer/appartement
De accommodatie beschikt over hotelkamers en appartementen. De hotelkamers zijn netjes en beschikken over een douche, flat screen tv en een koffiemachine. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers en een kitchenette waar eenvoudige maaltijden bereid kunnen worden. Alle appartementen hebben een terras.
Hoewel wij u met de grootst mogelijke zorg bovenstaande informatie verstrekken, is het echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels zijn gewijzigd of afwijken. De informatie geeft een indicatie van het kamertype en de faciliteiten van het hotel. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Prijzen & boeken

Faciliteiten

Interieur
  • 24-uurs receptie
  • restaurant voor ontbijt en lichte snacks
Exterieur
  • buitenzwembad
  • zonneterras
  • parkeergelegenheid
Wist u dat..
Halley een heerlijke Tapas, "pinchos" en rijstgerechten aanbiedt die je kunt proeven op een terras bij het zwembad!
Goed om te weten!
Toegankelijkheid voor mindervalide : Bovenverdiepingen bereikbaar per lift

• Internet
• WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.
Prijzen & boeken

Ligging

Benidorm, Costa Blanca, Spanje
  • 500 meter van het strand
  • 2,5 km van het oude centrum
Benidorm, ook wel Beniyork genoemd, is een stad gelegen aan de Costa Blanca. Deze bijnaam heeft de stad de danken aan de vele hoogbouw van hotels en flats.
Deze stad is vooral erg in trek bij veel senioren, maar eigenlijk is de stad voor elke doelgroep een perfecte vakantiebestemming. Dit komt onder meer door de vele uitgaansgelegenheden en de levendige sfeer.
Houdt u van het strand? Dan bent u hier ook zeker aan het juiste adres!

Winkelen in Benidorm

Benidorm telt ca. 1700 gevarieerde winkels, voornamelijk in het centrum en verder verspreid in de toeristenwijken. Onder andere souvenirwinkels, kledingzaken, lederwarenzaken, kiosken en supermarkten. Openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00-21.00 uur. Een klein aantal winkels sluit 's middags. Dagelijks is er een groentemarkt en twee keer per week een toeristenmarkt in de wijk Levante. Buiten het centrum liggen twee grote winkelcentra.
Prijzen & boeken

Foto's en video's

Prijzen & boeken

Prijzen & boeken