Vertrek 20 jun 2024
1 dagen
volwassenen
Prijs per persoon
0,-
Bekijk beschikbaarheid
Algemeen
Faciliteiten
Ligging
Foto's & video's Foto's
Prijzen & boeken Boeken

,

Kamertypes

Hoewel wij u met de grootst mogelijke zorg bovenstaande informatie verstrekken, is het echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels zijn gewijzigd of afwijken. De informatie geeft een indicatie van het kamertype en de faciliteiten van het hotel. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Prijzen & boeken

Faciliteiten

Prijzen & boeken

Ligging

, ,
Alcudia is een populaire toeristische bestemming gelegen op het eiland Mallorca, dat deel uitmaakt van de Balearen, een autonome regio van Spanje. Het is vooral bekend om zijn prachtige stranden, historische charme en diverse recreatiemogelijkheden. Bijzonder aan Alcúdia is dat het de oudste stad van Mallorca is.
De stad wordt omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid, waaronder heldere zeeën, groene heuvels en schilderachtige landschappen. De omgeving biedt verschillende mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden, waarbij je kunt genieten van de spectaculaire uitzichten en de rustige sfeer. Een echte aanrader voor een heerlijke vakantie op Mallorca.

Prijzen & boeken

Foto's en video's

Prijzen & boeken

Prijzen & boeken