Winactie

Actievoorwaarden Winactie

Voorwaarden Winactie: De Facebook Like actie loopt van 15 januari tot 27 januari 2020. Op 27 januari om 12.00 uur s'middags worden de standen bekeken en daarna zullen de prijswinnaars bericht worden. De twee foto's met de meeste likes, op de foto in het algemene album op de Solmar Facebookpagina, winnen twee vliegtickets. In totaal worden er dus 2x2 vliegtickets weggegeven.

Algemene voorwaarden Winactie:- Door deel te nemen aan de winactie gaat u akkoord met de actievoorwaarden - Personeel van Solmar is uitgesloten van deelname. - Prijswinnaars dienen aan te tonen dat zij degene op de foto zijn. - Staan er meer dan 2 personen op een foto worden er toch maar twee vliegtickets weggegeven. - Eindhovense Toeristen Service BV behoudt zich het recht de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperioden en voorwaarden te wijzigen - Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze aan Eindhovense Toeristen Service BV. - Prijzen zijn strikt persoonlijk,niet overdraagbaar en kunnen niet ingewisseld worden tegen contanten, goederen, andere prijzen en/of diensten. Uitzonderingen op de overdraagbaarheid zijn, afhankelijk van de omstandigheden, na overleg met Eindhovense Toeristen Service BV. mogelijk. - U erkent dat deelname aan de actie geheel voor eigen risico is. - Als u vragen of opmerkingen heeft over deze winactie, neem dan contact met ons op via info@solmar.nl

Algemene voorwaarden Transavia vliegtickets:- Per persoon mag er maximaal 10kg handbagage worden meegenomen op de vlucht. Eventuele additionele ruimbagage kan achteraf via de website www.transavia.com bijgeboekt worden. - Om teleurstelling te voorkomen wijzen we je op het volgende. Ook al zie je op onze website dat je voorkeursvlucht beschikbaar is, dan kunnen wij de beschikbaarheid toch niet altijd garanderen. In drukke perioden of op vluchten met snel vertrek kan het zijn dat er toch geen prijswinnaarsstoelen meer beschikbaar zijn. - De prijswinnaars kunnen de tickets verzilveren in de periode van 1 januari t/m 31 december 2020, met uitzondering van de schoolvakanties.