Werken bij Solmar

Werken bij Solmar

Solmar is een dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in de bestemmingen Spanje met zowel bus-, vlieg- als eigen vervoersreizen. Door onze jarenlange ervaring en passie voor reizen, zijn wij in staat om voor onze klanten een geweldige vakantie te organiseren. Niet voor niets hebben onze klanten Solmar afgelopen jaar weer met een 9,3 gewaardeerd tijdens de Zoover awards.

Solmar heeft een vast team van circa 24 medewerkers die op het hoofdkantoor in Maarheeze hun passie en enthousiasme voor reizen delen. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die kunnen bijdragen aan het succes van onze organisatie. Daarnaast bieden wij ook studenten de mogelijkheid om meer van dit mooie vak te leren en hun studie in praktijk te brengen. Open sollicitaties kunt u mailen naar

Onze werknemers worden beloond volgens de cao voor Reiswerk. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, een doorlopende reisverzekering en aantrekkelijke kortingen op vakanties.

Het Solmar je werkgever zijnā€¦

Vacatures:
- Reserveringsmedewerker Frontoffice (fulltime)
- Stagiair(e) Reserveringsmedewerker Frontoffice
- Stagiair(e) Marketing / Communicatie