Overnachten nabij Eindhoven Airport

Overnachten nabij Eindhoven Airport

Indien u bij Solmar een vliegreis boekt met vertrek vanaf Eindhoven Airport kunt u een arrangement reserveren in Novotel Eindhoven Airport (4****). Het arrangement is als volgt samengesteld:

  • Een heerlijke overnachting in één van de 94 tweepersoons Novation hotelkamers
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet of een ontbijtpakketje voor onderweg per persoon (ontbijt start vanaf 06:00 uur; mocht u eerder op de luchthaven moeten zijn krijgt u een ontbijtpakket)
  • Taxi vervoer van Novotel Eindhoven naar Eindhoven Airport en retour
  • Parkeren tot 21 dagen op het privé parkeerterrein voor het hotel

Prijs van dit arrangement in combinatie met een Solmar vliegreis is slechts 109 euro! Dit arrangement kan ook omgekeerd worden indien u bijvoorbeeld een late terugvlucht heeft.

De prijs is gebaseerd op een 2-persoonskamer voor 2 personen. Kinderen t/m 16 jaar verblijven gratis bij 2 volbetalenden op de kamer. Toeslag 3e volwassenen p de kamers is 25 euro (exclusief toeristenbelasting). Novotel Eindhoven Airport is een goed 4-sterrenhotel met mooie kamers, een buitenzwembad en gunstige ligging t.o.v. de luchthaven. Zeer interessant als u een vroege vlucht heeft vanaf de luchthaven maar zeker ook leuk als uw vlucht wat later vertrekt. U kunt bij mooi weer gebruik maken van het zwembad of nog even wat aankopen doen in Eindhoven.