• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie

Stagiair(e) Marketing/Communicatie

Solmar is een dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in de bestemming Spanje met zowel bus-, vlieg- als eigen vervoersreizen. Door onze jarenlange ervaring en passie voor reizen, zijn wij in staat om voor onze klanten een geweldige vakantie te organiseren. Solmar heeft een vast team van circa 20 medewerkers die op het hoofdkantoor in Maarheeze hun passie en enthousiasme voor reizen delen. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die kunnen bijdragen aan het succes van onze organisatie en bieden studenten graag de mogelijkheid om meer van dit mooie vak te leren en hun studie in praktijk te brengen.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) op onze marketingafdeling vliegt de tijd voorbij: je houdt je dagelijks bezig met onder andere onze social media kanalen, opmaken van nieuwsbrieven, beheren van online tools zoals Google AdWords, opzetten van SEO en SEA campagnes en organisatie van beurzen en evenementen. Daarnaast werk je nauw samen met externe marketeers. We nemen je mee op reis en laten je alle highlights van marketing/communicatie zien. Uiteraard zullen we regelmatig een stop maken om je vakkennis te vergroten. Jouw input is hierbij natuurlijk welkom, dus ook als je andere ideeƫn hebt voor de invulling van jouw stage, gaan wij daar graag over in gesprek.

Profieleisen

Om in aanmerking te komen voor deze stage, volg je een HBO opleiding richting Marketing, Communicatie of Commerciƫle Economie, ben je minimaal 12 weken beschikbaar en heb je natuurlijk affiniteit met de reisbranche. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, creativiteit en een flinke dosis enthousiasme!

Wat bieden wij jou?

Een passende maandelijkse vergoeding voor je stage. Je komt te werken boven de vertrek terminal voor onze busreizen. Je bevindt je dus letterlijk in vakantiesferen! Verder zijn er geregeld vrijmibo's en maak je deel uit van een enthousiast team!

Is deze stage iets voor jou?

Stuur jouw motivatie voorzien van curriculum vitae naar sheila@solmar.nl t.a.v. Sheila van Nie.