• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie

Stagiair(e): Reserveringsmedewerker Frontoffice

Solmar is een dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in de bestemming Spanje met zowel bus-, vlieg- als eigen vervoersreizen. Door onze jarenlange ervaring en passie voor reizen, zijn wij in staat om voor onze klanten een geweldige vakantie te organiseren. Solmar heeft een vast team van circa 20 medewerkers die op het hoofdkantoor in Maarheeze hun passie en enthousiasme voor reizen delen. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die kunnen bijdragen aan het succes van onze organisatie en bieden studenten graag de mogelijkheid om meer van dit mooie vak te leren en hun studie in praktijk te brengen.

Wat voor stage bieden we aan?

Als stagiaire op onze afdeling Reserveringen ben je altijd direct in contact met onze klanten. Je neemt telefonisch reserveringen aan en boekt deze in ons systeem. Daarnaast adviseer je onze klanten over onze bestemmingen en accommodaties.

Werkzaamheden

o Afhandelen van telefonische reserveringen in ons callcenter
o Verwerken van internetboekingen
o Het opstellen van prijsoffertes en opvolgen van deze offertes
o Afsluiten van reis- en annuleringsverzekeringen
o Verzenden van brochures
o Balie werkzaamheden
o Afhandelen van klachten
We nemen je mee op reis naar alle taken die horen bij Front Office. Uiteraard zullen we geregeld een tussenstop maken waarbij we je vakkennis zullen vergroten. Veel variatie dus je stage periode vliegt voorbij!

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze stage, moet je een toeristische opleiding volgen op mbo niveau en minimaal 12 weken beschikbaar zijn. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een flinke dosis enthousiasme! Het betreft een functie waarbij je om toerbeurt ook op zaterdag werkt.

Wat bieden wij jou?

Een passende maandelijkse vergoeding voor je stage. Je komt te werken boven de vertrek terminal voor onze busreizen. Je bevindt je dus letterlijk in vakantiesferen! Verder zijn er geregeld vrijmibo's en maak je deel uit van een enthousiast team!

Is deze stage iets voor jou?

Stuur jouw motivatie voorzien van curriculum vitae naar sheila@solmar.nl t.a.v. Sheila van Nie.