• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie
  • Heerlijke vis bij de visafslag
  • Levendig uitgaansleven
  • Aanbod aan watersport

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
Sant Carlos de la Rápita een zeer belangrijk spiritueel en religieus centrum was tijdens de Moorse periode.

Algemene informatie over San Carlos De La Rápita

San Carlos de la Rápita is een gemeente in Spanje, gelegen in de autonome gemeenschap Catalonië. Behorend tot de provincie Tarragona en in de regio Montsiá.

De gemeentelijke term dekt een deel van het zuidwesten van de Ebro-delta, inclusief het strand van Trabucador en het schiereiland Baña, in de buurt van een zout meer dat bekend staat als Puerto de los Alfaques. De gemeente ligt aan de kust, vlakbij de monding van het zoutmeer.

De gemeente bestaat uit twee districten of bevolkingsgroepen: Salinas de la Trinidad (onbewoond) en San Carlos de la Rápita.
San Carlos De La Rápita in feiten
  • Kenmerkend is de visafslag
  • Brede stranden
  • Groot aanbod aan watersport

Tips en excursies van de reisleiding voor San Carlos De La Rápita

- Relax op het strand
- Bezoek de visafslag
- Bekijk het landschap vanaf la Glorieta

Winkelen in San Carlos de la Rápita

In San Carlos de la Rápita zijn diverse winkels en supermarkten te vinden. In het wat grotere Amposta kan men ook prima winkelen.

Uitgaan in San Carlos De La Rápita

Er is een geweldig nachtleven in San Carlos de la Rápita. In de bars kun je je prima vermaken in je eentje of met vrienden. Beleef een geweldige tijd in de bars en pubs in San Carlos de la Rápita en geniet van een goed avondje uit in het centrum van de stad of vlakbij het strand.

Je kunt ook naar Amposta gaan waar een discotheek is met verschillende danszalen.

Vervoer in San Carlos De La Rápita

De weg N-340 , de kustweg, loopt door de gemeentelijke heen. De gemeente ligt op 18 km van het treinstation l'Aldea-Amposta-Tortosa en op 25 km van het station Ulldecona-Alcanar, beide met een Media Distancia-dienst en de eerste met een langeafstandstrein.

Praktische info over San Carlos De La Rápita

Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.