Ga naar:

Orgiva

  • Perfect gelegen voor excursies naar de bergen/strand
  • Goede temperatuur
  • Heerlijke, typische ham om te proeven
Zoek een andere plaats in Costa del Sol
+ 3
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Orgiva bekend staat om zijn heerlijke ham en het smaakvolle vlees

Algemene informatie over Orgiva

In de afgelopen jaren is Orgiva een populaire toeristische bestemming geworden voor diegenen die de Alpujarras bezoeken, en de stad wordt vaak omschreven als "de toegangspoort" tot dit gebied.
Orgiva in feiten
  • Gelegen in de provincie Granada
  • Goede locatie voor uitstapjes naar het strand of de bergen

Tips en excursies van de reisleiding voor Orgiva

Órgiva is zeer goed gelegen voor uitstapjes naar het strand en de bergen. Via de zuidelijke route de stad uit en de snelweg op, bent u binnen 45 minuten op het strand in Almuñécar . Als alternatief kunt u een ritje maken door de heuvels om de charmante witgekalkte dorpjes van La Alpujarra te verkennen. Er zijn een aantal geweldige wandelingen door de stad die u naar de Río Chico of langs de Guadalfeo naar het zuiden brengen, of u kunt de Ruta Olivos Centenarios volgen , een circuit van 9 km langs oude olijfgaarden.Órgiva is zeer goed gelegen voor uitstapjes naar het strand en de bergen. Via de zuidelijke route de stad uit en de snelweg op, bent u binnen 45 minuten op het strand in Almuñécar . Als alternatief kunt u een ritje maken door de heuvels om de charmante witgekalkte dorpjes van La Alpujarra te verkennen. Er zijn een aantal geweldige wandelingen door de stad die u naar de Río Chico of langs de Guadalfeo naar het zuiden brengen, Lees meer

Uitgaan in Orgiva

De heerlijke ham en het smaakvolle vlees zijn de sterren van de gastronomie van de streek. Waar je ook gaat eten in Órgiva, je kunt de lekkernijen proeven voor een redelijke prijs. Vooral aanbevolen zijn restaurants zoals El Limonero, El Molino, La Almazara, El Camping of Alma Alpujarreña.

Vervoer in Orgiva

U kunt de stad bereiken met de bus , dankzij de negen ritten die de hele dag op verschillende uren vertrekken.

Praktische info over Orgiva

Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.