Ga naar:

Mijas Costa

  • Mooie baaitjes
  • Dichtbij Fuengirola
Zoek een andere plaats in Costa del Sol
+ 5
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Vis ( pescaíto ) de lokale specialiteit is

Algemene informatie over Mijas Costa

Mijas Costa is één van de baaien van het plaatsje Mijas, wat tegen Fuengirola aan ligt, in de provincie Málaga.
Mijas Costa in feiten
  • Mijas Costa is een van de "lagunas" (baaien) van Mijas. Van de 80.000 inwoners zijn er bijna 32.000 buitenlanders en die wonen hoofdzakelijk in Mijas Costa.

Tips en excursies van de reisleiding voor Mijas Costa

U kunt hier onder ander naar het Bioparc Fuengirola, een Sightseeingtour naar Gibralter, naar de plaats Ronda en Setenil de las Bodegas, Een bezoek brengen aan Sevilla.

Winkelen in Mijas Costa

Bij iedere urbanisatie ( baai ) is er een winkelcentrum met een ruime keurs aan winkels. Voor de grotere winkelketens is Fuengirola de dichtstbijzijnde plaats.

Uitgaan in Mijas Costa

Mijas Costa is een levendige vakantiebestemming maar geen extreem "party" oord. In alle urbanisaties zijn er bars en restaurant in overvloed en er zijn de bekende "Musical Bars" waar het tot in de kleine uurtjes doorgaat. Voor de disco's moet je naar Fuengirola of Marbella.

Actief bezig zijn in Mijas Costa

Naast de bekende watersporten die je langs het strand kunt beoefenen, behoor een balletje slaan op één van de holes van de Calanova Golf Club ook tot de mogelijkheden.

Vervoer in Mijas Costa

Ieder half uur kan je met de bus richting Fuengirola of naar Marbella. Voor de rest rijden er taxi's.

Praktische info over Mijas Costa

Mijas Costa is een van de baaien van Mijas. In Mijas Costa wonen 31.500 buitenlanders.. Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.