Ga naar:

El Vendrel

  • Dichtbij Tarragona
  • Uitgestrekte stranden
  • Zomers festival
Zoek een andere plaats in Costa Dorada
+ 3
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

er iedere zomer een uitbundig en levendig festival georganiseerd wordt in El Vendrell

Algemene informatie over El Vendrell

El Vendrell is een Spaanse gemeente en stad in de provincie Tarragona, in de autonome gemeenschap Catalonië.
El Vendrell in feiten
  • Gelegen in de provincie Tarragona
  • Heeft zo´n 38.373 inwoners.
  • Costa Dorada

Tips en excursies van de reisleiding voor El Vendrell

De stad El Vendrell heeft een belangrijk erfgoed, waaronder de kerk van Sant Salvador, een gebouw met een renaissance- en barokindeling waarin een prachtig orgel is gehuisvest. De rondleiding door de stad kan worden voortgezet op Plaza Nueva , waar prachtige voorbeelden van 19e-eeuwse architectuur zijn verzameld. Andere interessante gebouwen zijn het oude ziekenhuis van Santísimo Salvador en de romaanse hermitage van Sant Salvador.De stad El Vendrell heeft een belangrijk erfgoed, waaronder de kerk van Sant Salvador, een gebouw met een renaissance- en barokindeling waarin een prachtig orgel is gehuisvest. De rondleiding door de stad kan worden voortgezet op Plaza Nueva , waar prachtige voorbeelden van 19e-eeuwse architectuur zijn verzameld. Andere interessante gebouwen zijn het oude ziekenhuis van Santísimo Salvador en de romaanse hermitage van Sant Salvador. Lees meer

Uitgaan in El Vendrell

Het Pau Casals International Music Festival wordt sinds 1981 elke zomer gehouden in het Pau Casals Auditorium in El Vendrell. Dit evenement biedt een volledig programma van concerten met name optredens van prestigieuze cellisten.

Praktische info over El Vendrell

Eetgewoontes : Vanwege het internationale toerisme kunt u op steeds meer plaatsen en bij steeds meer hotels min of meer eten wat u thuis ook gewend bent. Maar met name in de etenstijden zit nog wel een verschil. De lunch is pas vanaf een uur of 13.30 en is voor de Spanjaarden bovendien de belangrijkste (warme) maaltijd van de dag. Daarom eten zij ’s avonds ook pas weer heel laat en meestal ook niet zo veel.