• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie
  • Prachtig wit strand
  • Valencia op 11 kilometer afstand
  • Perfect voor het beoefenen van watersporten

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
El Saler de perfecte locatie is om watersporten te beoefenen

Algemene informatie over El Saler

El Saler ligt op ongeveer 11 km van de stad Valencia en is een prachtig strand met wit zand, natuurlijke duinen en rijke vegetatie dat veel reizigers aantrekt die op zoek zijn naar natuur en privacy. Het is ook een goede plek om verschillende watersporten te beoefenen. In de zomer zijn de winden van de Garbí ideaal om te surfen, windsurfen, paddlesurfen en nog veel meer.
El Saler in feiten
  • 2,6 kilometer lang strand
  • Perfecte locatie om watersport te oefenen
  • Dichtbij het prachtige Valencia

Tips en excursies in El Saler

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van El Saler.
1
Strand
Geniet van dit mooie strand van ruim 4,9 km lang. Op doordeweekse dagen is het hier ook heerlijk rustig.
2
Paella
Geniet van een heerlijke schaal Valenciaanse paella. Tip: neem een laken mee en ga picknicken op het strand.

Winkelen in El Saler

Het winkelcentrum "El Saler" bevindt zich tegenover de Stad van Kunsten en Wetenschappen en biedt een breed scala aan kleding, accessoires, eten, vrije tijd en meer .

Uitgaan in El Saler

Langs het strand bevinden zich een hoop restaurants en gezellige bars die ´s avonds perfect zijn om een drankje te doen en eventueel een feestje te bouwen.

Actief bezig zijn in El Saler

El Saler is een erg goede plek om verschillende watersporten te beoefenen. In de zomer zijn de winden van de Garbí ideaal om te surfen, windsurfen, paddlesurfen en nog veel meer.

Vervoer in El Saler

Toegang tot dit strand is heel eenvoudig; je kunt er met de auto of met de bus komen. Neem lijn L25 met een frequentie van 30 minuten die u naar de Avenida de los Pinares brengt, vlakbij het strand.

Praktische info over El Saler

Eetgewoontes : Vanwege het internationale toerisme kunt u op steeds meer plaatsen en bij steeds meer hotels min of meer eten wat u thuis ook gewend bent. Maar met name in de etenstijden zit nog wel een verschil. De lunch is pas vanaf een uur of 13.30 en is voor de Spanjaarden bovendien de belangrijkste (warme) maaltijd van de dag. Daarom eten zij ’s avonds ook pas weer heel laat en meestal ook niet zo veel.

Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.