Ga naar:

Sierra Nevada Granada

  • Skigebied
  • Bedekt met sneeuw
  • Gelegen in de prachtige bergen
Zoek een andere plaats in Costa del Sol
+ 4
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Sierra Nevada "bergketen bedekt met sneeuw´´ betekent

Algemene informatie over Sierra Nevada Granada

Het is een populaire toeristische bestemming, aangezien de hoge toppen skiën mogelijk maken in een van de meest zuidelijke skigebieden van Europa , in een gebied langs de Middellandse Zee dat vooral bekend staat om zijn warme temperaturen en zonneschijn. Aan de voet van de heuvels ligt de stad Granada en, iets verder, Almería en Málaga.
Sierra Nevada Granada in feiten
  • Perfect gebied om te skieën
  • Gelegen in de bergen
  • Bedekt met sneeuw

Winkelen in de Sierra Nevada Granada

Uiteraard zijn de meeste winkels hier gericht op de wintersport. Daarnaast zijn er een aantal "shopping centers"" te vinden.

Actief bezig zijn in Sierra Nevada Granada

Het skistation Sierra Nevada is een skigebied in de Sierra Nevada in de provincie Granada in het zuidoosten van Spanje . Het skigebied ligt op de noordwestelijke hellingen van Veleta , de op twee na hoogste top van het schiereiland Spanje en het meest zuidelijke skigebied van Europa. Dit is de perfecte locatie om te gaan skieën of snowboarden.

Vervoer in Sierra Nevada Granada

Een busdienst verbindt de locatie met het centrale busstation in de stad Granada, de reis duurt ongeveer 45 minuten. Het busstation ligt aan de Avenida de Juan Pablo II. Tijdens het skiseizoen rijden doordeweekse bussen van het busstation naar de locatie om 08:00, 10:00 en 17:00 uur en keren terug om 09:00, 16:00 en 18:30 uur.

Praktische info over Sierra Nevada Granada

Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.