• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie
  • Prachtige kleine baai
  • Veel festivals en feesten

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
er erg veel festivals en evenementen worden georganiseerd in Oropesa

Algemene informatie over Oropesa

Oropesa del Mar, aan een kleine baai, is een historische stad in Castellón met uitstekende stranden en moderne diensten voor toerisme. Oropesa del Mar, in het hart van de Costa del Azahar, is een klein stadje dat is opgegroeid aan de oevers van een kleine baai.
Oropesa in feiten
  • Kleine baai
  • Historische stad
  • Moderene faciliteiten voor toerisme

Tips en excursies van de reisleiding voor Oropesa

Geniet van een leuk uitje in de omgeving van Oropesa, onderstaand zie je enkele tips van onze reisleiding ter plaatse.
1
Strand, Morro de Gos
Het strand van Morro de Gos, in het Valenciaans Platja del Morro de Gos en waarvan de volledige vertaling in het Spaans "Playa del Morro del Perro" is, is een zandstrand in de gemeente Oropesa del Mar in de provincie Castellón.
2
Strand, de la Concha
Het strand van La Concha is een zandstrand in de gemeente Oropesa del Mar in de provincie Castellón. Dit strand grenst aan de Punta De la Cueva in het noorden en de baaien van Orpesa la Vella en Retó in het zuiden en is 975 m lang en 60 m breed.

Uitgaan in Oropesa

Wanneer u deelneemt aan de festivals van Oropesa del Mar, neemt u deel aan het leven van de stad, de keuken, de folklore en nog veel meer.

Er vinden allerlei evenementen plaats waar iedereen aan mee kan doen, of je nu een local bent of een van de vele bezoekers die elk jaar terugkomen. Dansen, straatfeesten, stierengevechten, concerten en culinaire evenementen zijn slechts enkele van de activiteiten die altijd aan bod komen op onze festivals.

Actief bezig zijn in Oropesa

De bevoorrechte geografische en natuurlijke omgeving van Oropesa del Mar, strategisch gelegen tussen de zee en de bergen, biedt u eindeloze mogelijkheden voor een actieve vakantie . Veel van deze mogelijkheden leiden u naar de Sierra de Oropesa , een majestueuze heuvelrug.

Praktische info over Oropesa

Oropesa ligt in Spanje, en daar is het kraanwater enigszins drinkbaar. Dit houdt in dat je van kleine hoeveelheden zeker niet ziek zult worden, maar het wordt afgeraden om grote hoeveelheden kraanwater in Fuengirola te drinken. Ons advies is om water uit flessen te drinken, echter kan het geen kwaad om ijsblokjes te gebruiken en om groenten en fruit te wassen met water uit de kraan.