Ga naar:

Magaluf

  • Schitterend strand
  • Meer dan 100 bars
  • Vlakbij het winkelparadijs Palma de Mallorca
Zoek een andere plaats in Mallorca
+ 6
Vanaf0,-Per persoon
Wist u dat..

Magaluf komt uit het Arabisch "ma y haluf" wat zoiets als vuil water betekent.

Algemene informatie over Magaluf

Magaluf staat bekend om zijn bruisende nachtleven en ligt in het zuidwesten van Mallorca en de gemeente Calvià, in de buurt van Palma Nova.
Magaluf in feiten
  • De meest populaire vakantie- en strand bestemming van Europa
  • Levendig uitgaansleven
  • Zuidwesten van Mallorca
  • 20 km ten zuid westen van de hoofdstad Palma de Mallorca

Tips en excursies van de reisleiding voor Magaluf

Voor een dagje waterplezier zijn er 2 water parken te vinden. daarnaast zijn er fiets excursies ( eventueel met tapas proeven ). Boottochtjes ( met snorkelen ). Of misschien wil je wel met e scooter naar Palma de Mallorca.

Winkelen in Magaluf

Magaluf heeft voldoende winkels om een ieder op zijn gemak zijn vakantie inkopen te laten doen en voor de echte die hard winkelfan is Palma de Mallorca vlakbij.

Uitgaan in Magaluf

Met meer dan 100 bars, cafés en nachtclubs die elke avond de deuren openen, voor een gezellig feestje kan je rustig zeggen dat hier een uitgebreid nachtleven is. De meeste bars vindt je op de Punta Ballena beter bekend als “The Strip”.

Actief bezig zijn in Magaluf

Magaluf heeft twee waterparken Aqualand en het Western Waterpark. Voor het overige water entertainment kan men op het strand terecht voor onder andere jetskiën, bananarides, paragliden, waterfietsen en nog veel meer

Vervoer in Magaluf

Met de bus kan men zich goed verplaatsen binnen de stad en daarbuiten. De Taxi's zijn goedkoop genoeg om die 's avonds bij het stappen te gebruiken.

Praktische info over Magaluf

Deze badplaats is zeer in trek bij buitenlandse jongeren en er bevinden zich dan ook genoeg internationale restaurants die uitgebreide openingstijden hebben. Kraanwater : In Spanje kunt u niet, zoals wij hier in Nederland, zomaar uit de kraan drinken. Let hier goed op! Als u het wel drinkt kunt u last krijgen van u maag.