• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie
  • Op een paar kilometer van het centrum van Barcelona
  • Gastvrije stad

Vind mijn vakantie

Zoeken
Wist u dat..
de stad Hospitalet de Llobregat uit 6 districten bestaat

Algemene informatie over Hospitalet de Llobregat

L'Hospitalet is door de geschiedenis heen een gastvrije stad geweest: niet voor niets is het tegenwoordig de op één na grootste gemeente van Catalonië qua inwonersaantal. De diversiteit aan culturen en achtergronden maakt deze metropool tot een voorbeeld van vreedzaam samenleven.
Hospitalet de Llobregat in feiten
  • Breed scala aan lokale winkels
  • Gelegen in de provincie Barcelona

Tips en excursies van de reisleiding voor Hospitalet de Llobregat

Omdat het een stad is met 6 districten (elk genaamd District I, II, III, IV...), is er in elk district veel te zien. In District I kunt u een bezoek brengen aan het La Farga Centre, het Museum of History , de Can Sumarro Library en het Centro Cultural .

District II is de thuisbasis van het Central Plaza , dat altijd vol leven en activiteiten is.

Als je de stedelijke transformatie van de stad wilt proeven , is een wandeling door District III alles wat je nodig hebt.
1
Shoppen
Zin om een dagje te gaan shoppen? Breng dan zeker een bezoekje aan La Farga Centre.
2
Bibliotheek
Als u geïnteresseerd bent in boeken dan is een bezoekje aan de Can Sumarro Library niet te missen.
3
Museum
Dit is een zeer interessant museum in omgeving Barcelona. Hier is zeker genoeg te zien om een aantal uren rond te dwalen.

Winkelen in Hospitalet de Llobregat

L'Hospitalet de Llobregat heeft een breed scala aan lokale winkels.

De stad heeft acht gemeentelijke markten verdeeld over de zes districten van L'Hospitalet. Het commerciële aanbod omvat verse kwaliteitsproducten, evenals buitenstalletjes voor kleding en accessoires. Dit wordt aangevuld met drie wekelijkse straatmarkten, die een alternatief bieden waar u kleding, huishoudelijke en andere producten tegen betaalbare prijzen kunt vinden. L'Hospitalet vervolledigt zijn aanbod met drie winkelcentra die naast het stedelijke handelsmodel van de stad bestaan.

Uitgaan in Hospitalet de Llobregat

Een van de belangrijkste plekken om naar toe te gaan in Hospitalet is de Salamandra 2- hal. Hier worden diverse concerten georganiseerd en er zijn 2 zalen. Toegang tot de club begint om 01:00 uur, dus je hebt genoeg tijd om op te warmen.

Praktische info over Hospitalet de Llobregat

Tevens zijn een aantal apotheken aanwezig. Wanneer u medische hulp nodig heeft gedurende uw vakantie, kunt u zich het beste melden bij de receptie van uw verblijf of contact opnemen met de reisleiding ter plaatse. Geld Bank en geldautomaten zijn aanwezig.