• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie

Reisleiding

Solmar reisleiding

Bij aankomst heet uw Solmar reisleider u van harte welkom in de bus of op de luchthaven. Voor reizigers die per eigen vervoer komen ligt er een envelop klaar bij in de desbetreffende accommodatie of kunt u in het informatieboek kijken. Alle reizigers worden uitgenodigd voor een welkomstbijeenkomst in de accommodatie waar u verblijft of op een nabij gelegen locatie. Tijdens deze welkomstbijeenkomst wordt u wegwijs gemaakt op uw bestemming, de mogelijke attracties, bezienswaardigheden en excursies. Tevens informeert de reisleiding u over de vertrekdag, het hotel en waar u de Solmarmap met informatie kunt vinden. Er is alle ruimte tot het stellen van vragen en als u wilt kunt u meteen een excursie boeken of toegangskaartje kopen.

De Solmar reisleiding staat gedurende uw gehele verblijf voor u klaar. Er zijn bezoekuren in de accommodaties en op diverse bestemmingen is er ook een kantoor. De bezoekuren staan vermeld in de Solmap/informatieboeken in de accommodaties. De reisleiding kan uw vragen beantwoorden en u helpen met praktische zaken zoals bijvoorbeeld het huren van een auto, het bellen van een arts en u bijstaan in geval van nood.

Heeft u een bezoekuur gemist of doet zich iets anders voor dat niet kan wachten? Ga dan langs bij onze plaatselijke kantoren of bel het noodnummer dat 24 uur bereikbaar is.

De laatste informatie met betrekking tot noodnummers, openingstijden van de kantoren kunt u altijd vinden in de Solmar infomap in de accommodaties.

Let op: onderstaande bestemmingen hebben een reisleiding, bij alle overige/nieuwe bestemmingen is helaas geen reisleiding ter plaatse!

Contactgegevens

Costa Brava
Bestemmingen: Playa de Aro, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, S'Agaro en Calella

Costa Dorada
Bestemmingen: Salou, Cambrils, Miami Platja en La Pineda
Kantooradres: Calle Mayor 54 bajos, 43840 Salou
Telefoonnummer: 0034 - 609 38 90 38

Costa Azahar
Bestemmingen: Peñíscola en Alcossebre
Telefoonnummer: 0034 - 609 34 26 62 (enkel bellen) Telefoonnummer: 0034 - 667 60 95 72 (ook whatsapp mogelijk)

Costa Blanca
Bestemmingen: Benidorm, Altea, Albir en Calpe
Telefoonnummer: 0034 - 604 165 703