Ga naar:

Busretour Playa de Aro

1563963586_RECTANGL
135,-Per persoon
Busvakantie Logies 26 april 2021 (7 dagen) Bekijk data en prijzen

Busretour

Reis met Solmar per Royal of First Class bus naar Spanje of Kroatië. U wordt in de ochtend opgehaald door de servicelijn bij de door u gekozen opstapplaats. Solmar biedt opstapplaatsen aan door heel Nederland en ook een aantal in België. De servicelijnen komen vervolgens samen op het wisselpunt in Maarheeze. U mag uiteraard ook met eigen vervoer naar Maarheeze afreizen. Het parkeren van uw auto kost € 3,- per dag. Op het transferium kunt u nog een hapje en een drankje nuttigen. Wanneer alle bussen gearriveerd zijn, stapt u op de juiste bus naar uw vakantiebestemming. Vanaf Maarheeze is in elke bus catering en een hostess aanwezig. Het team op de bus doet er alles aan om u een zo aangenaam mogelijke reis te bezorgen. Reis met Solmar per Royal of First Class bus naar Spanje of Kroatië. U wordt in de ochtend opgehaald door de servicelijn bij de door u gekozen opstapplaats. Solmar biedt opstapplaatsen aan door heel Nederland en ook een aantal in België. De servicelijnen komen vervolgens samen op het wisselpunt in Maarheeze. U mag uiteraard ook met eigen vervoer naar Maarheeze afreizen. Het parkeren van uw auto kost € 3,- per dag. Op het transferium kunt u nog een hapje en Lees meer

Faciliteiten

Hoewel wij u met de grootst mogelijke zorg bovenstaande informatie verstrekken, is het echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels zijn gewijzigd/afwijken. De informatie geeft een indicatie van het kamertype en de faciliteiten van het hotel. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid & Prijzen

Let op: de getoonde prijzen zijn per kamer en niet per persoon.

Eventuele kortingen (zoals vroegboekkorting, extra persoons of kinderkorting) en toeslagen (zoals kamertypes) zijn reeds verwerkt in de prijs.

Reviews van onze gasten

Gemiddelde beoordeling Op basis van 5 beoordelingen
9,0
Gemiddelde cijfer9.0Algemene indruk8.8Ligging9.5Bereikbaarheid9.0
Service9.5Kamer9.0Prijs-Kwaliteit9.3Maaltijden8.0
Kindvriendelijkheid9.3
Elisa van der GriftTeruggekomen op: 01-08-2018Gezelschap: Jonger paar
9,0
Ik reis al jaren met Solmar naar mijn vakantiebestemmingen en ben keer op keer erg tevreden. Goede service, fijne comfortabele bussen. Niks op aan te merken! Volgend jaar weer :)
Algemene indruk8.0Ligging9.0Bereikbaarheid10.0Service10.0
Kamer9.0Prijs-Kwaliteit10.0Maaltijden8.0Kindvriendelijkheid10.0
HamersTeruggekomen op: 06-08-2018Gezelschap: Familie met oudere kinderen
10,0
Wij hebben alleen gebruik gemaakt van de transfer. ( Nederland- Platja d'Aro) Dat is ons heel goed bevallen. Heerlijk ontspannen met eten en drinken aan boord naar de vakantie bestemming. Zonder filestress ... heerlijk! Wij zijn hebben op een Camping verbleven.
Algemene indruk10.0
Fam van zwolTeruggekomen op: 06-08-2018Gezelschap: Familie met oudere kinderen
9,0
Onze vakantie hebben wij naar zeer tevredenheid gehad en de service was zeer goed!
Algemene indruk9.0Ligging10.0Bereikbaarheid9.0Service10.0
Kamer9.0Prijs-Kwaliteit10.0Kindvriendelijkheid10.0
Gerda HeezemansTeruggekomen op: 13-08-2018Gezelschap: Alleen
8,0
Ik heb dit jaar een busretour genoten met de first class bus naar Playa 'd ARO> Helaas was het hotel waar ik al jaren naar toe ging volgeboekt. Daardoor heb ik andere oplossing gevonden voor logies etc en enkel de busretour geboekt. Al jaren en jaren heb ik met Solmar gereisd in Spanje naar allerlei plaatsen/ hotels! Steeds naar volle tevredenheid, Vele jaren heb ik prachtige excursiereizen genoten door heel Spanje!
Algemene indruk8.0Bereikbaarheid8.0Service8.0Prijs-Kwaliteit8.0
Maaltijden8.0Kindvriendelijkheid8.0
Jan kleemansTeruggekomen op: 23-09-2019Gezelschap: Ouder paar
9,0
Grote complimenten voor de vakbekwaamheid van de chauffeurs. Enorm veel waardering voor deze mensen.
Algemene indruk9.0Bereikbaarheid9.0Service10.0Prijs-Kwaliteit9.0

Reisgezelschap

Gaat u met een baby op vakantie? Neem dan telefonisch contact met ons op.
AANTAL
AANTAL
Meer dan 8 personen? klik hier