Ga naar:

Hotel Checkin Pineda

0,- Per persoon
Handling 28 januari 2022 Bekijk data en prijzen

Faciliteiten

Hoewel wij u met de grootst mogelijke zorg bovenstaande informatie verstrekken, is het echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels zijn gewijzigd/afwijken. De informatie geeft een indicatie van het kamertype en de faciliteiten van het hotel. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid & Prijzen

Reviews van onze gasten

Gemiddelde beoordeling Op basis van 5 beoordelingen
7,5
Gemiddelde beoordeling 7.5 Algemene indruk 6.4 Ligging 8.0 Bereikbaarheid 8.2
Service 7.8 Kamer 6.2 Prijs-Kwaliteit: 8.4 Maaltijden: 7.8
Kindvriendelijkheid: 4.4
Teruggekomen op: 31-07-2019 Gezelschap: Familie met jongere kinderen
6,9
De kamers zijn niet groot, maar als je er niet de hele dag hoeft te zijn maakt dat niet veel uit. Het personeel is super, het personeel zou ik een 10 geven. Ze zijn heel vriendelijk en heel behulpzaam. Animatie is er niet echt, een klein schilderplekje bij het zwembad, dat is leuk voor hele kleine kinderen. Het hotel wordt dagelijks schoon gemaakt. Het strand is verder van het hotel af dan wordt aangegeven.
Gemiddelde cijfer 6.9 Algemene indruk 7 Ligging 7 Bereikbaarheid 7
Service 7 Kamer 6 Prijs-Kwaliteit 7 Maaltijden 7
Kindvriendelijkheid 7
Teruggekomen op: 01-08-2019 Gezelschap: Familie met jongere kinderen
7,9
Heel leuk hotel. Precies wat je in Spanje mag verwachten voor drie sterren. Goede service. Kamer wordt dagelijks schoongemaakt. Eten verandert dagelijks met altijd veel vers fruit. Wel prijzig in het huren van een kluis en WiFi voor op de eigen kamer. Geen kinderanimate aanwezig op een meisje na dat rustig in de hoekje bij het zwembad met haar verf op je zit te wachten tot je zelf naar haar komt. Is dus ook alleen voor de allerkleinste. Let op bij all inclusief op dan krijg je drinken uit plastic bekers, niet alle cocktails en deze komen dan uit automaat en geen keuze uit ijs maar 1 klein soort schatkist ijsje. Voor ons was dit allemaal prima tegenover het gemak van daarna eigenlijk geen portefeuille meer nodig. Als je vanuit het hotel de kleine zijstraatjes neemt naar het strand ipv gewoon rechtdoor lopen kom je heel veel gezellige pleintjes (met vaak ook kleine speeltoestellen tegen) met restaurants tegen. Vakantie zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk genoten samen met mijn zoon van 10.
Gemiddelde cijfer 7.9 Algemene indruk 8 Ligging 7 Bereikbaarheid 8
Service 9 Kamer 8 Prijs-Kwaliteit 8 Maaltijden 8
Kindvriendelijkheid 7
Teruggekomen op: 22-09-2019 Gezelschap: Ouder paar
9,5
Wij zijn pas terug van een heerlijke vakantie in pineda de mar.het hotel chechin was prima verzorgd. leuk vriendelijk personeel verzorgde kamers.iets minder was de animatie.Solmar u heeft een goede keus gemaakt met dit hotel,prima ligging er heeft ons aan niets gemankeerd.wij kunnen dit hotel aan vrienden en bekende aanraden.zullen hier zeker nog eens terug gaan. solmar bedankt. groetjes Fam. Smits.
Gemiddelde cijfer 9.5 Algemene indruk 9 Ligging 10 Bereikbaarheid 10
Service 10 Kamer 9 Prijs-Kwaliteit 10 Maaltijden 10
Kindvriendelijkheid 8
Teruggekomen op: 22-09-2019 Gezelschap: Ouder paar
8,1
Heerlijke vakantie gehad. Hotel is netjes en schoon. Het eten was heel goed en voldoende keus. De kamer was goed en het personeel vriendelijk. Wifi is wel prijzig. Pineda de Mar is een klein gezellig plaatsje en met de trein (10 min. lopen) is kan je overal naar toe.
Gemiddelde cijfer 8.1 Algemene indruk 7 Ligging 8 Bereikbaarheid 8
Service 9 Kamer 7 Prijs-Kwaliteit 9 Maaltijden 9
Kindvriendelijkheid n.v.t.
Teruggekomen op: 05-10-2019 Gezelschap: Ouder paar
5,
Niet de hotel die we op de site hebben gezien, was waardeloos en smerig. Mijn vrouw moest eerst alles zelf schoonmaken en boenen echt verschrikkelijk. Wij boeken vaker via Solmar maar dit hotel was het echt niet waard. Ik ben echt teleurgesteld in Solmar en overweeg naar een andere reisorganisatie over te stappen.
Gemiddelde cijfer 5 Algemene indruk 1 Ligging 8 Bereikbaarheid 8
Service 4 Kamer 1 Prijs-Kwaliteit 8 Maaltijden 5
Kindvriendelijkheid n.v.t.
Lees meer

Reisgezelschap

Gaat u met een baby op vakantie? Neem dan telefonisch contact met ons op.
AANTAL
AANTAL
Meer dan 8 personen? klik hier