First Class Bus

Solmar First Class Touringcar (slechts €35,- p.p. toeslag retour)

Inmiddels beschikken we over een redelijk grote vloot aan First Class bussen naar alle bestemmingen in Spanje en Kroatië rijden (met uitzondering van Comarruga). 

U ervaart een nieuwe manier van busreizen en busvakanties met onze First Class bus! De stoelen zijn uitgevoerd in leer, breder en comfortabeler waardoor u meer bewegingsruimte heeft tijdens uw reis. Er staan slechts 3 stoelen op een rij, u zit dus naast elkaar of achter elkaar. Indien u tijdens de reis achter elkaar zit heeft u de meeste ruimte, maar ook naast elkaar heeft u voldoende ruimte zonder u medepassagier te storen. De catering in de bus is goed verzorgd en nét iets uitgebreider dan in onze Royal Class bus.

Video First Class bus Solmar Tours

Indeling First Class bus Solmar Tours

Op het bovendek van deze bus staan 36 First Class stoelen en op het onderdek 12 First Class stoelen. Wij hebben veertien First Class bussen, mocht één van deze bussen nu uitvallen, dan bestaat de kans dat u verder gebracht wordt in een Royal Class bus of andere vervangende bus. Het verschil in toeslag krijgt u voor die betreffende heen- en/of terugreis terugbetaald. 

Mocht u verdere vragen hebben met betrekking tot de First Class bus, staan wij u graag te woord!

Voor beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met één van onze medewerk(st)ers. 

Indeling bovendek First Class touringcar - 36 stoelen

Indeling onderdek First Class touringcar - 12 stoelen