6 dagen Berlijn

Terug naar het overzicht

Berlijn, de trotse hoofdstad van Duitsland, is natuurlijk wereldwijd bekend geworden door de val van de Muur. De stedelijke gebouwen worden afgewisseld met stadsparken en winkelcentra. Berlijn is dan ook de stad van architectuur, cultuur en natuur. Momenteel is Berlijn één van de meest bezochte Europese steden en dat is natuurlijk niet voor niets!

Klanten beoordelen deze reis met

8.4

Reisprogramma:

Vrijdag: U woordt opgehaald bij uw opstapplaats. Snel en comfortabel gaan we op weg met onze luxe touringcar naar Zuid Duitsland. Onderweg wordt er gestopt voor een diner (excl.). In de loop van de avond arriveren we bij het hotel.

Zaterdag: Vandaag gaan we onder begeleiding van een deskundige gids een bezoek brengen aan de prachtige stad Berlijn. De Potzdamer Platz, de Berlijnse Muur, de Brandenburger Tor, het symbool van het vroegere Oost- en West Berlijn. Rond 13.00 uur krijgt u de gelegenheid om te gaan lunchen of gezellig te winkelen. Later op de middag organiseert de chauffeur een optionele excursie naar het Olympisch stadion of de Rijksdag. 

Zondag: Vandaag een ochtend om Berlijn zelf te ontdekken. 's Middags vertrek naar de Kurfürstendamm.

Maandag: U krijgt vandaag de gelegenheid om een boottocht te reserveren over de rivier de Spree. 's Middags maken we een excursie naar Potsdam (optioneel). Verder staat er een verkenningstocht door het beroemde park Sanssouci op het programma.

Dinsdag: Vandaag wordt u na het ontbijt naar 'Checkpoint Charlie' gebracht, waar u op eigen gelegenheid het een en ander kunt verkennen. In de loop van de middag vertrekken we richting Hannover waar we dineren en overnachten.

Woensdag: Na het ontbijt reizen we terug naar Nederland. In de loop van de middag arriveren we in Maarheeze, waarna u naar uw uitstapplaats wordt teruggebracht en hopelijk kunt terugkijken op een geweldige reis.

Let op!: De hierboven vermelde dagindeling geldt slechts ter indicatie, het kan voorkomen dat de excursies op andere dagen gehouden worden dan vermeldt. Dit ter beoordeling van de chauffeur.

Hotel: U verblijft in een goed 4-sterren hotel in de directe omgeving van Berlijn. Bijvoorbeeld hotel Abacus Tierpark. 

Inclusief:

  • Het totale vervoer per luxe Royal Class touringcar
  • Stadstour onder leiding van een professionele gids
  • Alle reisbelastingen
  • Diensten ervaren chauffeur
  • 1 overnachting in Berlijn o.b.v. logies/ontbijt
  • 3 overnachtingen in Berlijn o.b.v halfpension
  • 1 overnachting in Hannover of omgeving op basis van halfpension

Exclusief:

  • Lunches/diner
  • Eventuele entreegelden
  • Eventuele toeristenbelasting