Excursie - en rondreizen - Europa

7-daagse busreis naar Torquay aan de Engelse Riviera

Europa › Centraal Europa

Geniet van deze prachtige 7-daagse busreis naar Torquay aan de Engelse Riviera. We zullen per ferry de oversteek maken naar Dover. We bezoeken tijdens deze excursie onder andere het oudste kuuroord van Engeland, het Dartmoor National Park en het Powderham Castle (een van de weinige nog bewoonde kastelen van Engeland).

10-daagse busreis naar de Provence in Frankrijk

Europa › Centraal Europa

Bezoek de Provence in Frankrijk en bezoek o.a. het Pauselijk Paleis, het lavendelmuseum en een wijnproeverij in Chateauneuf du Pape.

Deze reis wordt uitgevoerd door De Jong Intra Vakanties.

8-daagse busreis naar Wolfach in het Zwarte Woud

Europa › Centraal Europa

Deze 8-daagse busreis brengt u naar Wolfach in het Zwarte Woud. Geniet van onder andere een mooie natuurtocht over schilderachtige trajecten dwars door het Zwarte Woud, typische boerderijen van het Zwarte Woud en het historische plaatsje Vilingen.

8 dagen Zuid-Spanje

Europa › Zuid-Europa

Een van de mooiste streken van Spanje is toch zeker Andalusië. Tijdens deze reis proberen wij u een goede indruk te geven van de pracht van deze streek. We gaan onder meer naar Cordoba en Sevilla, maar ook Jerez en Arcos de la Frontera staan op het programma. Onderweg naar al deze plaatsen genieten we van de prachtige natuur en mooie dorpjes in dit gebied.

8 dagen Griekenland

Europa › Zuid-Europa

Ontdek met ons het prachtige Hellas tijdens deze onvergetelijke vakantie. We reizen per vliegtuig naar Griekenland en gaan ter plaatse per touringcar de vele oudheidkundige hoogtepunten van het Griekse vasteland ontdekken.

7 dagen Bodensee en omgeving

Europa › Centraal Europa

Met deze reis laten wij u de pracht zien van de Bodensee omgeving. U bezoekt tijdens deze 7 dagen 3 landen, te weten: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.