Excursie - en rondreizen - Europa

6-daagse vlieg-/busreis Pineda de Mar

Europa › Zuid-Europa

Geniet van een heerlijke 6-daagse reis naar Pineda de Mar. De heenreis wordt uitgevoerd per vliegtuig en de terugreis met luxe Royal Class touringcar.

3-daagse Muziekreis i.s.m. JND radio

Europa › Centraal Europa

Gezellig muziekprogramma gecombineerd met interessant excursieprogramma. Gaat u met ons mee naar het Moezel dal? Tijdens een 4-tal weekenden combineren we spetterende muziekavonden met een leuk excursieprogramma.

Citytrip Barcelona

Europa › Zuid-Europa

Heeft u interesse in een weekendje Barcelona dan kunnen wij voor u een passend voorstel maken. U kunt kiezen uit vluchten vanaf Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam naar Barcelona. De vluchtdagen zijn over het algemeen op zaterdag en dinsdag. Hierdoor kunt u kiezen voor een 4-daase, 5-daagse of 8-daagse reis. De reisperiode is van april t/m oktober.

8-daagse vlieg-/excursiereis Malta

Europa › Zuid-Europa

Malta behoort tot de republiek Malta, een Zuid-Europese dwergstaat gelegen in de Middellandse zee en heeft een zeer lange geschiedenis. Er bevinden zich prehistorische bouwweken, gebouwd tussen 3500 en 2500 voor Christus. Malta heeft een mediterraan klimaat met een droge lange zomer april t/m oktober.

13 dagen Makarska Riviera

Europa › Zuid-Europa

De Makarska Riviera is de kuststrook tussen Split en Dubrovnik. Maak kennis met een van de mooiste gedeeltes van de Adriatische kust. Mooie zandstranden, pijn- en olijfbomen en prachtige baaien. Een reis met vele excursiedagen naar ontzettend leuke plaatsen. Bent u erbij?

17-daagse Combinatiereis Benidorm - Costa de Almeria

Europa › Zuid-Europa

Nieuw in ons aanbod! De 17-daagse combinatiereis Benidorm - Costa de Almeria biedt u 3 mooie excursies: woestijnroute, dagtocht Almeria en een tocht door een van de mooiste Spaanse natuurreservaten.