Ga naar:

Hotel Sahara Bay Nubia & Gobi

0,-Per persoon
Vliegvakantie 4 april 2020 Bekijk data en prijzen

Hoewel wij u met de grootst mogelijke zorg bovenstaande informatie verstrekken, is het echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels zijn gewijzigd/afwijken. De informatie geeft een indicatie van het kamertype en de faciliteiten van het hotel. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid & Prijzen

Let op: de getoonde prijzen zijn per kamer en niet per persoon.

Eventuele kortingen (zoals vroegboekkorting, extra persoons of kinderkorting) en toeslagen (zoals kamertypes) zijn reeds verwerkt in de prijs.

Reviews van onze gasten

Gemiddelde beoordeling Op basis van 1 beoordeling
5,0
Gemiddelde cijfer5.0Algemene indruk6.0Ligging7.0Bereikbaarheid7.0
Service6.0Kamer2.0Prijs-Kwaliteit5.0Maaltijden7.0
Kindvriendelijkheid5.0
Theo van IerlandTeruggekomen op: 07-08-2019Gezelschap: Ouder paar
5,0
We hadden dit als last minute geboekt dus een keer naar Mallorca. we werden anders ontvangen als dat je met de bus gaat met jullie wat we niet gewend waren. Dit verblijf is echt voor jongeren die echt een zuip vakantie willen. Veel last van de jeugd tijdens het slapen van de nachts . we hebben ook voor de eerste nacht een andere kamer gevraagd en die hebben we ook wel gehad . Het viel ons op dat dit gewoon lijkt te zijn omdat we meerder mensen spraken die dit ook gedaan hadden. De twee hoofd gebouwen zijn wel goed daar moesten we ook eten en dat ging goed. Ook waren de badmeesters en de bewaking streng wat ook te begrijpen is en goed omdat het dan wel helemaal uit de hand loopt. Ik persoonlijk ga er niet meer naar toe en voor gezinnen wat op de site staat is het echt niet te doen met zo veel feestende jeugd en wat we gezien hadden hoe ouders en kinderen reageren op alles is het niet fijn. Maar de volgende keer gaan gewoon weer met jullie met de BUS omdat we daar wel tevreden over zijn . Gr Theo
Algemene indruk6.0Ligging7.0Bereikbaarheid7.0Service6.0
Kamer2.0Prijs-Kwaliteit5.0Maaltijden7.0Kindvriendelijkheid5.0

Reisgezelschap

Gaat u met een baby op vakantie? Neem dan telefonisch contact met ons op.
AANTAL
AANTAL
Meer dan 8 personen? klik hier