• Al bijna 40 jaar Spanje specialist
  • 7 dagen per week geopend
  • Geld terug garantie

Customer Service Medewerker (32 - 39 uur per week)

Als Customer Service Medewerker bij Solmar ben je veel in contact met onze klanten.
Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten en het genereren van een optimale klanttevredenheid.

Werkzaamheden

Je registreert binnengekomen klachten, onderzoekt deze en stuurt de klacht door naar betrokken partijen. Je houdt deadlines scherp in de gaten, zodat de klachten binnen gestelde termijn worden afgehandeld. Afhankelijk van de klacht en de wensen van de klant wordt de klacht mondeling of schriftelijk afgehandeld. Je bent pas tevreden, als de klant tevreden is!!

Schades die door externe partijen zijn veroorzaakt, worden door jou doorbelast. Natuurlijk probeer je om soortgelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Hiervoor leg je bijvoorbeeld contact met de productafdeling over geconstateerde onjuistheden in een brochure of website en je geeft feedback aan chauffeurs of reisleiding naar aanleiding van opmerkingen van klanten.

Je handelt pro actief. Je signaleert problemen in de service en doet voorstellen tot verbetering om zo een optimale klanttevredenheid te genereren. A happy customer is a repeat customer!

Als onderdeel van het Reserveringsteam, help je daarnaast mee met boekingen van onze klanten. Je neemt telefonisch reserveringen aan en boekt deze in ons systeem. Daarnaast adviseer je klanten over onze bestemmingen en accommodaties.

De functie is naar wens voor 4 of 5 dagen per week in te vullen. Het betreft een functie waarbij collega’s om de beurt ook op zaterdag werken.

Functie eisen

  • MBO niveau, aangevuld met een toeristische opleiding
  • Prettige telefoonstem en goede communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Pragmatisch en creatief

Wij bieden

Naast een salaris conform Cao voor Reiswerk (functiegroep 3), bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en een doorlopende reisverzekering. Met een mooie collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering en wekelijks aanbod van fruit op kantoor, denken wij bovendien aan jouw gezondheid.

Is deze baan iets voor jou? Stuur jouw motivatie voorzien van curriculum vitae dan zo snel mogelijk naar kim@solmar.nl t.a.v. Kim Wessels