Estival Eldorado Resort

Terug naar het overzicht

Hotel Estival Eldorado Resort is een prachtig resort voor jong en oud direct aan het strand van Cambrils!

Klanten beoordelen deze reis met

8.6

Algemene informatie en ligging

Estival Eldorado Resort is een prachtig complex gelegen direct aan het mooie zandstrand van Cambrils. Het centrum van Cambrils is gelegen op ca. 1,5 km van het Resort.

het hotel beschikt over 340 nette kamers met balkon, tv, telefoon, fohn, airco, wifi en kluisje (tegen betaling). Tegen een toeslag zijn er ook kamers aan de zeezijde en juniorsuites te boeken.

Binnen het resort vindt u een restaurant met buffetmaaltijden, showcooking en themadiners, en maar liefst 5 bars. Het hotel is te boeken op basis van halfpension, volpension of ALL INCLUSIVE!

Zowel voor volwassenen als kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma overdag en 's avonds. Ook is er een miniclub, speeltuin en spelletjeszaal met tafeltennis en biljart.

Wilt u een dag heerlijke relaxen, dan kunt u terecht in het Spa gedeelte met o.a. binnenzwembad, sauna, Finse sauna, jacuzzi en turks bad!

Korting busreizen

  • Eerste kind: 2 t/m 11 jaar 45% korting. Behalve van 01/06/18 t/m 27/08/18 dan is de korting 30%
  • Tweede kind: 30% korting
  • Derde persoon: 10% korting
  • Vierde persoon: 20% korting

Korting vliegreizen

Op de pagina 'prijzen en beschikbaarheid' wordt de korting van uw vliegreis berekend en weergegeven op de kassabon. Alle vliegreizen zijn inclusief transfer van en naar uw hotel.

All Inclusive

  • Vanaf 's morgens 10.00 uur tot 's avonds 23.30 uur.
  • Toeslag hiervoor is €22,- p.p.p.n.
  • Het all-inclusive pakket omvat het volgende: volpension en alle lokale alcoholische en niet alcoholische dranken en een gelimiteerde selectie niet lokale sterke dranken. Van 12.30-15.30 uur zijn er snacks verkrijgbaar, zoals hamburgers, sandwiches, pizza's en hotdogs.Voor kinderen zijn er ijsjes verkrijgbaar. Ook heeft u van 08.00-20.00 uur gratis toegang en gebruik van fitness, binnenzwembad, jacuzzi en sauna (toegang vanaf 16 jaar).