Hotel Papi is een leuk familie hotel gelegen op 200 meter van het strand en op loopafstand van het oude centrum van Malgrat de Mar, Santa Susanna en de boulevard! Sinds 2015 beschikt het hotel over een erg leuk Splash gedeelte voor kinderen!

 Indien u uw reis boekt vóór 28/02/18 en uw gehele verblijf valt in de periode 28/04/18 tm 07/07/18 krijgt u bij dit hotel een vroegboekkorting van 5%.

 

Klanten beoordelen deze reis met

8.9

Algemene informatie en ligging

Hotel Papi is gelegen op ca 200 meter van het strand en 400 meter van het oude centrum van Malgrat de Mar. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, telefoon, satelliettelevisie en airco. U heeft de mogelijkheid om tegen een kleine bijbetaling een kluisje en/of koelkastje op de kamer te huren. Het restaurant serveert alle maaltijden in buffetvorm en heeft een doorlopend lunch- en dinerbuffet met showcooking. Het buitenzwembad heeft een kinderbad en een jacuzzi. Er is een terras met ligstoelen en in de bar wordt 's avonds voor amusement en shows gezorgd. Ook is er overdag amusement voor kinderen en volwassenen.

Al jaren een van de Solmar Toppers!

 Actie

  • Indien u uw reis boekt vóór 28/02/18 en uw gehele verblijf valt in de periode 28/04/18 tm 07/07/18 krijgt u bij dit hotel een vroegboekkorting van 5%.

Korting busreizen

  • Eerste kind: 2 t/m 10 jaar betaalt alleen de busreis
  • Tweede kind: 2 t/m 10 jaar 25% korting
  • Derde persoon: 10% korting
  • Vierde persoon: niet mogelijk

Korting vliegreizen

Op de pagina 'prijzen en beschikbaarheid' wordt de korting van uw vliegreis berekend en weergegeven op de kassabon.

Bijzonderheden

  • Regelmatig live-muziek. 
  • Sinds 2015 beschikt hotel Papi over een erg leuk Splash gedeelte waar tijdens bepaalde uren van de dag onder toezicht gespeeld kana worden,