Hotel Montemar Maritim

Terug naar het overzicht

Hotel Montemar Maritim is een schitterend hotel gelegen aan de boulevard van Santa Susanna op ca. 150m van het strand. Gratis WiFi in het gehele hotel, ook op uw kamer!

10% kinderkorting indien 1 kind (t/m 14 jaar) bij 1 volwassene op de kamer verblijft.

Klanten beoordelen deze reis met

9.6

Algemene informatie en ligging

Hotel Montemar Maritim is een schitterend hotel gelegen aan de boulevard van Santa Susanna op ca. 150m van het strand. Geliefd bij veel Nederlanders en staat bekend om het vriendelijke personeel en het uitstekende eten. Gratis WiFi in het gehele hotel, ook op uw kamer!

Alle kamers beschikken over een balkon, telefoon, flatscreentv met nederlandse zenders, airco of verwarming, kluisje, mini koelkastje, föhn, wasrek, room service en wifi. Het hotel biedt naast standaardkamers ook familiekamers, superiorkamers en junior suites aan. Het uitstekende restaurant serveert alle maaltijden in buffetvorm met showcooking. Het buitenzwembad met kinderbad heeft een groot zonneterras waar 's avonds voor amusement en shows wordt gezorgd. Ook er is een Wellness ruimte met een binnenzwembad, sauna en jacuzzi (tegen betaling).

Actie

  • Indien 1 kind (t/m 14 jaar) bij 1 volwassene op de kamer verblijft krijgt het kind een korting van 10%.

Korting busreizen

  • Eerste kind: 2 t/m 14 jaar betaalt alleen de busreis. Behalve van 22/06/18 t/m 20/08/18, dan is de korting 20%
  • Tweede kind: 2 t/m 14 jaar 20% korting, behalve van 09/07/18 t/m 10/08/18 dan betaalt het tweede kind alleen de busreis.
  • Derde persoon: 15% korting
  • Vierde persoon: 15% korting

Korting vliegreizen

Op de pagina 'prijzen en beschikbaarheid' wordt de korting van uw vliegreis berekend en weergegeven op de kassabon. Alle vliegreizen zijn inclusief transfer van en naar uw hotel.